A mi gulyásunkhoz nem sok köze van, de klassz, magyaros tésztaétel lesz a végeredmény.LauriPatterson
Hozzávalók 2 személyre
- 3 ek. olaj
- 1 nagyobb darab vöröshagyma apróra vágva
- 40 deka darált hús
- 3 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 ek. paprikapor
- ízlés szerint só, őrölt kömény és bors
- 2 darab hámozott paradicsom apróra vágva
- 2 bögre szarvacskatészta
- 1 nagy evőkanál paradicsompüré
- 2 ek. parmezán lereszelve (a tálaláshoz)
- friss petrezselyem a tálaláshoz
Elkészítés:
Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, közben a többi hozzávalóból egy kevés olajon készíts sűrű ragut, amihez adj a tészta főzővizéből is egy keveset. Ezek után forgasd össze a tésztával, süsd össze 10 perc alatt, majd friss petrezselyemmel és a sajttal a tetején tálald.