Almás tonhalas szendvics – különleges gyors vacsora percek alatt

Néhány ropogós, édes falat a pirított rozskenyér szeletek között és máris izgalmasabb szendvicset dobtál össze, mint a hagyományos sonkás-sajtos, vagy vajas-szalámis.

Szendvicsekben is tökéletes a tonhal.
Szendvicsekben is tökéletes a tonhal.Lauri Patterson

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 kisebb doboz lecsöpögtetett tonhalkonzerv
  • 4 ek. majonéz
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 kisebb darab zöldalma felkokázva
  • 1 nagyobb darab főtt burgonya felkockázva
  • ízlés szerint só, friss petrezselyem és zöldbors
  • 1 ek. vaj felolvasztva
  • pirított rozskenyér szeletek
  • nagyobb jégsaláta levelek
Recept idők

Elkészítés:

Forgass össze a kenyéren kvül minden hozzávalót, majd alaposan fűszerezd a salátát. Ha ezzel megvagy, pirítsd meg a kenyeret, majd a meleg szeletek közé tölsd a tonhalas keveréket és már tálalhatod is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek