Desszert a forrólevegős sütőben? Süsd meg ezt a pekándiós-almás finomságot!

Nyáron ne hagyd ki a tetejéről a vaníliafagyit, télen pedig vaníliás vagy mandulalikőrrel ízesített házi tejszínnel érdemes feldobnod.

Vaníliafagyival és kekszmorzsával tálald.
Vaníliafagyival és kekszmorzsával tálald.ranmaru_

Hozzávalók 1 személyre

  • 1 marék pekándió durvára vágva
  • 2 ek. barna cukor
  • 1 tk. liszt
  • 1 tk. fahéj
  • 1 nagyobb darab közepes alma szeletekre vágva
  • 1 ek. vaj felolvasztva

Elkészítés:

Semmi más dolgod nincs ezzel a recepttel, csak alaposan összeforgatni a hozzávalókat, és 25-30 percet adni a keveréknek a forrólevegős sütőben. Egy desszertpohárban langyosan, vaníliafagyival és kekszmorzsával a tetején a legfinomabb. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek