Almás-kéksajtos melegszendvics – ötperces különlegesség reggelire vagy vacsorára

Ha te is annyira rajongod az egyszerűen összedobható, mégis különleges ízkombinációkat, amikhez nem kell a világ végéig elzarándokolnod a hozzávalókért, ezt a remek szenyát próbáld ki!

Dióval, lazaccal és sonkával a tetején is finom.
Dióval, lazaccal és sonkával a tetején is finom.zi3000

Hozzávalók 2 személyre

  • 4 szelet barna kenyér
  • 2 ek. puha vaj
  • 2 darab zöld alma apróra felkockázva
  • 5 deka kéksajt összemprzsolva
  • 10 deka natúr krémsajt
  • 1 ek. barna cukor
  • 2 tk. méz
Recept idők

Elkészítés:

Az almát a barna cukorral puhítsd meg a vaj felében, majd tedd félre. A kenyereket kend meg a vaj másik felével, és pirítsd meg kissé. Erre mehet a sózott, sajtkrémmel elkevert kéksajt, arra az alma, majd egy kevés méz a tetejére. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek