Melegszendvics sajttal és tonhallal – laktató fogás, ami segít, hogy gyorsan készíts valami különlegeset

Egy jó kis meleg tonhalkrém, olvadt sajt és néhány szem savanykás kapribogyó teszi még izgalmasabbá ezt a fogást, amit akár barna kenyér, akár egy nagy szelet kalács tetején is tálalhatsz.

A sajtból soha nem elég.
A sajtból soha nem elég.Tim Bieber

Hozzávalók 2 személyre

  • 2 kis doboz lecsöpögtetett tonhalkonzerv
  • 4 ek. mascarpone
  • 1 ek. tejföl
  • 1 ek. kapribogyó
  • 6 deka csemegekukorica
  • ízlés szerint só, bors
  • 20 deka érett cheddar lereszelve
  • 1 ek. puha vaj
  • 2 ek. majonéz
Recept idők

Elkészítés:

Kend meg a kenyérszeletek mindkét oldalát vékonyan vajjal, és a sajton kívül dolgozz össze minden hozzávalót. Ha elkészült a tonhalkrém, kend meg vele a kenyereket, majd mehet rá a sajt. 10 perc alatt el is készül a forró sütőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek