Indiai melegszendvics – egy kanál hideg joghurttal a tetején a legfinomabb

Jó fűszeresen és csípősen lesz a legjobb ez a különleges melegszendvics, amihez nem kell sokat főznöd, csak egy gyors indiai ragut összedobni és néhány percet adni neki a sütőben. Vega változatban hús helyett főtt lencsével készítsd.

Egy adag maradék raguból is nagyon finom lesz.
Egy adag maradék raguból is nagyon finom lesz.nazar_ab

Hozzávalók 2 személyre

  • 30 deka darált pulyka- vagy sertéshús
  • 3 ek. paradicsompüré
  • 1 kis pohár alaplé
  • 1 ek. vaj
  • ízlés szerint só, bors, csilipor
  • 4 szelet barna kenyér
  • 20 deka mozzarellaszelet
  • 1 tk. garam masala
Recept idők

Elkészítés:

Készíts gyors húsos ragut úgy, hogy a vajban mesütöd a húst, fűszerezed, hozzáadod a paradicsompürét és egy kevés alaplevet. Ha ezzel megvagy, kanalazd a kenyerekre, majd mehet rá a sajt. Olvaszd rá a mozzarellát 10 perc alatt a sütőben, ha pedig még autentikusabb hangulatban készítenéd, főtt lencsével, joghurttal és friss korianderrel a tetején tálald. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek