Kuszkusz fetával és barackkal – tökéletes életmódváltó saláta

Imádjuk együtt az édes és sós ízeket, még jobb, ha az egész egy percek alatt elkészíthető, gyors kuszkuszos vacsoraként kerül az asztalra. Feta helyett kecskesajtot, friss vagy konzervbarack helyett akár aszalt változatot is választhatsz.

Téli és nyári köretként is bevetheted.
Téli és nyári köretként is bevetheted.Bartosz Luczak

Hozzávalók 2 személyre

  • 15 deka feta összemorzsolva
  • 1 bögre kuszkusz
  • 20 deka őszibarack apróra vágva
  • 1.5 bögre zöldségalaplé
  • 1 csokor friss citromfű és petrezselyem a tálaláshoz
  • ízlés szerint só, bors, fahéj, szerecsendió
Recept idők

Elkészítés:

Puhítsd meg a kuszkuszt a befűszerezett, forró alaplében úgy, hogy lefedve hagyod negyedórára. Ezek után forgasd össze a többi hozzávalóval. Hidegen és langyosan tálalva is nagyon finom. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek