Articsóka-vérnarancs saláta – sovány húsok mellett a legfinomabb

Egy kevés narancsszörppel készült a mellé kínált majonézes öntet, így izgalmas és gyors vacsorát dobhatsz össze alig fél óra alatt. Egy nagy szelet pirított kaláccsal érdemes tálalnod.

Egy kevés zöldfűszer is elfér a tetején.
Egy kevés zöldfűszer is elfér a tetején.bhofack2

Hozzávalók 2 személyre

  • 20 deka marinált articsóka felszeletelve
  • 20 deka mozzarellagolyó
  • 1 nagyobb darab vérnarancs megtisztítva, felszeletelve
  • 2 marék jégsaláta apróra vágva
  • 6 ek. majonéz
  • 2 ek. narancsszörp
  • ízlés szerint só és zöld bors
  • 1 darab vérnarancs héja lereszelve
  • 2 kis marék kesudió
Recept idők

Elkészítés:

Keverd el alaposan a salátát, a sajtot, az articsókát, kesudiót és a vérnarancsot, majd tálald 2 tányérra. A többi hozzávalót dolgozd sűrű öntetté, és tálald a saláta mellett. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek