Ez a meleg tonhalsaláta a tél legnépszerűbb fűszereivel a legfinomabb

A majonézes öntetet egy kevés téli fűszerrel dobtuk fel, és ha kipróbálod, látni fogod, hogy a mézeskalács-hangulat nemcsak a süteményeknek áll jó.

Langyosan a legfinomabb.
Langyosan a legfinomabb.DebbiSmirnoff

Hozzávalók 2 személyre

  • 60 deka burgonya megfőzve
  • 1 darab lila hagyma apróra vágva
  • 2 doboz tonhalkonzerv lecsöpögtetve
  • 2 ek. kapribogyó
  • 4 darab főtt tojás felkarikázva
  • 8 ek. majonéz
  • 1 darab narancs leve és héja
  • ízlés szerint só, rózsabors, szerecsendió, csillagánizs
  • 0.5 pohár tejföl
Recept idők

Elkészítés:

A burgonyákat még melegen pucold meg és kockázd fel. A majonézhez add a narancs levét, tejfölt, sót és fűszereket, majd keverd a burgonyához az öntetet. Ezek után add hozzá a halat, tojást, kapribogyót és a lila hagymát, majd adj a keveréknek egy fél órát a hűtőben. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek