Hússal és csak lencséből is finom.Brian Hagiwara
Hozzávalók 2 személyre
- 4 nagyobb darab édes hamburgerzsömle
- 1 bögre lencse megfőzve (hagyományos 2,5 decis)
- csemegeuborka hosszában elfelezve
- 4 ek. majonéz
- 2 marék salátakeverék
- 2 ek. olaj
- ízlés szerint só, bors, paprikapor, csilipor, fokhagymapor, Worchester-szósz, ketchup (a lencseraguhoz)
- 2 ek. paradicsompüré
- 4 szelet emetáli sajt
Elkészítés:
Forgasd át a főtt lencsét az olajon, majd add hozzá a paradicsompürét, kechupot és a fűszereket ízlés szerint. Ezek után állítsd össze a hamburgereket: pirítsd meg kissé a bucikat, arra mehet a majonéz, a saláta, majd a fűszeres lencseragu és a sajt. Melegen tálald.