Nem muszáj a sütőbe tenned, de így lesz a legszebb.Mariha-kitchen
Hozzávalók 2 személyre
- 1 nagy szelet sült tök
- ízlés szerint só, bors, gyömbér
- 1 ek. barna cukor
- 2 bögre szarvacskatészta (hagyományos, 2,5 decis)
- 2 deci tejszín
- 1 bögre reszelt cheddar
- 2 nagy evőkanál natúr krémsajt
- 7 deka reszelt parmezán
Elkészítés:
Sós, lobogó vízben főzd készre a tésztát. A tök húsát pürésítsd, majd a parmezánon kívül minden szükséges alapanyagot adj hozzá és fűszerezd. Ha a tészta elkészült, keverd el a szósszal, majd tedd egy kivajazott jénaiba, és néhány perc alatt pirítsd meg a tetejét. Ezek után szórd meg a parmezánnal, és már tálalhatod is.