Kétféle koreai csirkével készültünk, amit a karantén időszakában felkapott habos-édes kávéval érdemes leöblítened. Ha egy kicsit több idő van a molyolásra, egy nagy adag csípős kimcsit is dobj össze a csirkék mellé.
A dalgonakávé igazi trendje a karantén ideje alatt indult be, amikor legtöbbünknek volt ideje a kapszulázás helyett kávét habosítani, és megkóstolni ebben a változatban is reggeli kedvencüket.
Tudjuk mi is, hogy a karfiol szárnyak nélkül kapható, mégis érdemes ezt választanod, ha egy jó vega vacsorát szeretnél, ami kissé hasonlít a csirkeszárnyak fűszerezésére.
Ez a koreai csirke jó eséllyel a kedvenced lesz, ha szereted a hagyományos fogásokat kicsit új fűszerezésben. Hagyományos módon savanyított retekkel vagy céklával érdemes kipróbálnod.
A cikk az ajánló után folytatódik
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés
A kimcsi hagyományos koreai köretféle, ami lényegében sózott és erjesztett zöldségekből áll: mi egy egyszerű, itthon is könnyen megvalósítható változatát készítettük el.
Körtés salátával, rizzsel, de szójaszószos sült tésztával is remek lesz ez a körtés csirke, amihez csak egy forró wokra és néhány percre lesz szükséged.