Ananász helyett akár zöldségekkel is tálalhatod.Diana Miller
Hozzávalók 2 személyre
Az ananászhoz
- 20 deka ananász felkockázva
- 2 ek. csiliszósz
- 2 ek. étolaj
A leveshez
- 0.5 darab uborka
- 0.5 darab sárga paprika
- 1 darab kápia paprika
- 3 darab hámozott paradicsom
- 2 levél medvehagyma (elhagyható)
- 1 gerezd zúzott fokhagyma
- 5 deka fehér kenyér
- 2 ek. olívaolaj
- 2 evőkanál sherryecet
- só, bors és oregánó
Elkészítés:
A kissé beolajozott ananászt grillezd meg és locsold meg egy kevés csiliszósszal. Kockázd fel és tedd félre. A hozzávalókat egyszerűen keverd krémesre egy aprítógépben, majd ízesítsd és hűtsd legalább 20 percen át. A csípős ananászkockákkal a közepén tálald.