Kecskesajt helyett parmezánnal is tálalhatod.photosimysia
Hozzávalók 2 személyre
- 1 bögre arborio rizs
- 2 bögre alaplé
- 1 ek. növényi olaj
- 1 ek. vaj
- 1 bögre zöldborsó
- 10 deka kecskesajt
- 2 szál újhagyma zöldje apróra vágva
- 1 kis csokor friss petrezselyem a tetejére
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
- 1 deci fehérbor
Elkészítés:
Pirítsd meg a rizst kis lángon a forró zsiradékok keverékén. Ha ezzel megvagy, öntsd fel a borral, és ha az elpárolgott, fokozatosan adagolva és kevergetve add hozzá az alaplevet, amíg a rizs megpuhul. Ha elkészült, add hozzá a borsót és a hagymát, és adj neki még 2 percet, majd a kecskesajttal és a friss petrezselyemmel a tetején tálald.