Diétás változatban borsos cukkinitésztával vagy grillezett zöldségekkel ágyazz meg neki a tányéron.
Hozzávalók
- 3 evőkanál olívaolaj
- 3 gerezd fokhagyma összezúzva
- 35 deka csirkemell felcsíkozva
- alaplé
- 2 kisebb doboz sűrű paradicsompüré
- 1 kisebb üveg marinált articsóka lecsöpögtetve
- 1 kávéskanál barna cukor
- ízlés szerint bazsalikom, oregánó, só és frissen őrölt bors
- 1 cső grillezett kukorica
- 5 deka kecskesajt
Elkészítés:
Az olajon süsd a fokhagymával kifehéredésig a húst, majd mehet bele a sűrű paradicsompüré és annyi alaplé, hogy paradicsomszósz állagú legyen. Puhítsd még fedő alatt néhány percig az aticsókával, fűszerezd, add hozzá a grillezett kukoricaszemeket, és már el is készültél. A kecskesajttal a tetején tálald.