A mascarponekrémhez csak egy fél citrom és lime levét és héját kell elkeverned a sajtkrémmel, és annyi porcukrot hozzáadni, hogy ne uralkodjon el teljesen a citrusos aromákon. A sütit összedobni nagyjából ugyanennyire lesz nehéz.
Hozzávalók
- 12 deka vaj
- 12 deka cukor
- 2 evőkanál darált mák
- 20 deka liszt
- 1 zacskó sütőpor
- 1 nagyobb mokkáskanál só
- 0.5 darab biocitrom leve és héja
- 1 nagyobb darab banán összetörve
- 3 nagyobb darabb tojás
- 2 nagy evőkanál tejföl
Elkészítés:
Dolgozd el a cukrot a vajjal, majd mehet bele a tojás, a citrom, a tejföl és a banán is. A száraz hozzávalókat is dolgozd el egymással, majd forgasd össze a keveréket, és tűpróbáig süsd 160-170 fokos sütőben. (Nagyjából egy óra lesz, a tészta vastagságától függően.)