Egy kis friss kapor a kertből, joghurt, és nagyjából el is készült ez a saláta, aminek az sem árt, ha a grillezés előtti napon dobod össze, és pihen egy keveset a hűtőben. Ha sokan lesztek, dupla adagban készítsd.
Így készül az öntet – az újhagyma zöldje is jól illik hozzá.vaitekune
Hozzávalók
- 1 darab fehérbabkonzerv
- 1 kis pohár görög joghurt
- 0.5 darab biocitrom héja és leve
- 1 teáskanál barna cukor
- 1 kis csokor friss kapor
- ízlés szerint lila hagyma vagy snidling apróra vágva
- ízlés szerint só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
Ezzel a körettel sem lesz több dolgod, mint bármelyik másik salátával. Csöpögtesd le a konzervet, a joghurtot keverd el a fűszerekkel, és a forgasd össze óvatosan a hozzávalókat. Adj neki néhány órát a hűtőben, és már tálalhatod is.