Ha az alakod miatt aggódsz és spórolnál a kalóriákkal így tavasszal, kóstold meg ezt a könnyű kenyeret, aminek a valódihoz persze semmi köze, de ugyanolyan finom rajta a kecskesajt hagymalekvárral és rukkolával, vagy egy vékony sonkaszelet egy kanál kéksajttal felturbózott sajtkrémen.
Hozzávalók 5 darabhoz
- 2 darab tojás
- 1 csapott mokkáskanál só
- 1 csapott mokkáskanál szódabikarbóna
- 2 nagyobb evőkanál tejföl
- 1 mokkáskanál cukor
- 1 teáskanál szárított oregánó
Elkészítés:
Verd a tojások fehérjét kemény habbá, majd az összes többi hozzávalót is dolgozd el egymással. Ha ezzel megvagy, forgasd össze a két masszát, majd kis adagokban, halmozd egy sütőpapírra, és mérettől függően 15-20 perc alatt süsd készre.