Megvan az eddig titkolt menü, má csak húsz perc és kezdenek a magyarok. Addig is ízlelgesse a kifejezéseket!
Vegán téma:
Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe
Menünkben fellelhető Tokaji bor, Tokaji ecet, tökmag, erdei medvehagyma, zeller, magyar szarvasgomba & paprika
„Gyökerek & Levelek alatt” Grillezett zeller, magyar szarvasgomba, savanyított erdei medvehagyma & tökmag * Cékla, gombák, sült fokhagyma & virágok roppanós levélkével *
Sárgacékla & Hagymadzsem savanyított bodzával, Tokaji furmint, paprika & mustármag * Körte petrezselyem olajban konfitálva, petrezselyemszárral *
Pirított póréhagyma, fekete bors & savanyított citrom *
Roppanós „gyökér” & csicsókapüré *
„Dió” & Gombazselé *
Tokaji ecet gyöngyök & savanyított répák Mártás Petrezselyemkrém
* Grillezett zellermártás dióval & magyar szarvasgomba
Bresse- i csirke & Tenger gyümölcsei
Betekintés a magyar konyha kultúrába & történelembe Menünkben fellelhető Tokaji furmint & aszú, mangalica sonka & szalonna, tökmag, kacsamáj & paprika
”Magyar téli erdő” Grillezett csirkecomb, szárny & belsőségek
Homár, fűszerek & erdei gombák *
Csirkemell mozaik ropogós csirkebőrrel, csirkezsír & roppanós „tölgyfalevélkék”
Folyami rák paprikával, petrezselyem krém & homárhab
Köretek: Sárgacékla & hagymadzsem savanyított gyökérzöldségekkel
Kisasszondi sajtmártás & magyar szarvasgomba
* ”Tartlet virág” Marinált zöldborsó savanyított citrommal & mangalica sonka & csicsókapüré * Céklazselé meggyecettel, sült kacsamáj & zöldalma, mustár- és tökmag, sóskavirág
Mártás: Csirke jus grillezett csirkecombbal, Tokaji furmint & aszú, fekete bors, savanyított fenyő & barnított vaj