Így kereshetsz 460 ezret rengeteg extra juttatással: érettségi sem kell hozzá

GettyImages-1460822484
Olvasási idő kb. 2 perc

Rengeteg új munkatársat keres a Magyar Posta, érettségi sem szükséges a 460 ezret fizető álláshoz.

Logisztikai küldeményfeldolgozói állásokat nyitott meg a Magyar Posta, friss munkavállalóként akár bruttó 460 ezer forintot is kereshetnek náluk a jelentkezők, és cafeteriára is jogosultak lesznek a próbaidőt követően.

Szellemi és fizikai állásokat is meghirdetett az elmúlt időszakban a posta, a logisztikai küldeményfeldolgozók a két terület határán helyezkednek el az álláshirdetésben foglaltak szerint – derül ki a Pénzcentrum beszámolójából

Sok a nyitott állás a postánál
Sok a nyitott állás a postánálRóka László / MTI

Rengeteg állásra vár jelentkezőket a Magyar Posta

A jelentkezők feladatai közzé tartozik majd a postai küldemények kézi, illetve gépi feldolgozása, a küldemények irányítószám és cím alapján történő szortírozása és válogatása. A pozíció betöltéséhez nincsenek magas elvárások: a 8 általános iskolai végzettség és a bejegyzésmentes erkölcsi bizonyítvány elegendő, de előnyt jelent, ha valaki rendelkezik targoncavezetői engedéllyel. A várható bruttó jövedelem 460 000 forint havonta (éjszakai műszak esetén), ez mintegy nettó 305 900 forint. 

Az első 3 hónapot követően ezt kiegészítik további 25 ezer forint cafeteriával, ami mellé munkaruha és védőfelszerelés juttatás, munkába járási támogatás és csoportos élet- és balesetbiztosítás is jár. Sőt, 25 év alatti munkavállalóik számára az adókedvezmény is emeli a kézhez kapott összeget, s ha valaki még egy embert hoz a céghez, egyszeri 200 ezer forintos kiegészítés üti a markát. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek