600 ezret is kereshetsz egy érettségivel, ha ezt vállalod

Béremelés 2024-ben
Olvasási idő kb. 2 perc

Több nyitott állást is meghirdettek az újonnan épülő börtönvárosba, van, amihez érettségi is elég, mégis jár a bruttó hatszázezres fizetés.

„Gyere a hűvösre” jeligével toboroz a büntetés-végrehajtás új kollégákat. Hirdetéseikben sokféle területen kínálnak munkalehetőséget. Ha vállalnád, hogy egy börtönben dolgozol, őrként, orvosként és szakácsként is várnak. 

Ahogy azt a Díványon is megírtuk, hatalmas komplexum épül Csengeren, egyfajta börtönváros, ami majd 1500 rabnak ad otthont hosszabb-rövidebb időre. Az intézménybe civil és rendvédelmi dolgozókat is keresnek.

Börtönőröket, sofőröket és orvosokat is keres a BvOP, a fizetési összegek is ismertek
Börtönőröket, sofőröket és orvosokat is keres a BvOP, a fizetési összegek is ismertekFernando Machado / AFP

A börtönvárosba szakszemélyzet jelentkezését várja a a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP), elsősorban felügyelő, kutyavezető, élelmezés- és konyhavezető, szakorvos, fogorvos, szakápoló és szakpszichológus beosztásokba. 

A hirdetésekben minden típusú végzettségre kínálnak munkalehetőséget, de képzéseket is kínálnak.

Az is kiderül, hogy már a tanulás során fizetésben részesítik a jelentkezőket, sok munkaajánlathoz ráadásul elég az érettségi, a szakirányú végzettséget helyben is megszerezhetik a jelentkezők.

Felügyelőként bruttó havi 553 100, azaz nettó 354 512 forintot lehet keresni, de konyhavezetőként és gépjárművezetőként is közel 600 ezres bruttóval számolhatnak a jelentkezők, ráadásul béren kívüli juttatásokban is részesülnek majd cafeteriától kezdve lakhatási és gyermektáborozási lehetőségekig

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek