Két napon belül kétszer is leáll ez a nagy hazai bank: fontos szolgáltatások szünetelnek

GettyImages-1139526936
Olvasási idő kb. 2 perc

Tervezett karbantartás miatt átmeneti fennakadások lehetnek a K&H Banknál. Mutatjuk, hogy a banki szünnap, majd azt követő üzemszünet mely szolgáltatásokat érinti.

Két napot és több szolgáltatást is érint a K&H Bank tervezett karbantartása: a holnapi szünnapot egy üzemszünet követi. A banki ügyek intézését tehát nem érdemes az esti órákra hagyni, mert

korántsem biztos, hogy elérhetők lesznek a használni kívánt szolgáltatások.

Bankszünnappal kezdődik, üzemszünettel folytatódik

A K&H Bank ügyfelei már holnap este 22 órától hajnali 4 óráig is átmeneti szünetelést és lassulást tapasztalhatnak bizonyos szolgáltatások működésében. A karbantartás ezúttal is érinti a K&H e-bankot, a K&H mobilbankot, a K&H e-portfóliót, a K&H e-postát, a K&H Electrát, és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásait, valamint a kh.hu weboldalt és azok aloldalait. Ahogyan az a pénzintézet oldalán olvasható,

az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.

Bankszünnap és üzemszünet is lassítja majd az ügyintézést
Bankszünnap és üzemszünet is lassítja majd az ügyintézéstd3sign / Getty Images Hungary

A holnapi átmeneti szünet vasárnap is folytatódik: ugyancsak a késő esti órákban, várhatóan 22 órától május 20-án hajnali 2 óráig óráig fennakadások lehetnek több szolgáltatásban is. Érdemes ezen időszakon kívüli időpontra ütemezni a K&H e-bankban és a K&H mobilbankban elintézendő ügyeinket, ahogyan azzal is kell számolnunk, hogy az átmeneti szünet és a lassulás ezen a napon is érinti a K&H e-portfólió, a K&H e-posta, a K&H Electra és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásokat, valamint a kh.hu weboldalait és az aloldalakat. Mint írják, az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Ezt olvastad már?

Érdekességek