Olasz grillzöldségsaláta balzsamecettel és parmezánnal – hidegen még finomabb

Nem kötelező a grillen csakis húsokat készíteni. Ha húsmentes napot tartanál, néhány perc alatt süsd készre kedvenc zöldségeid és készítsd el ezt a remek, olasz salátát. Csinálj belőle jó nagy adagot, mert hidegen még finomabb.

Négy kisebb adag lesz belőle.
Négy kisebb adag lesz belőle.Rocky89

Hozzávalók 4 személyre

  • 2 bögre penne
  • só, bors, balzsamecet és friss bazsalikom
  • 15 deka reszelt parmezán
  • 1 kisebb darab cukkini felkarikázva
  • 1 darab lila hagyma felkarikázva
  • 0.5 darab padlizsán felkarikázva
  • olaj
Recept idők

Elkészítés:

Főzd meg a tésztát lobogó, sós vízben, közben grillezd meg a kissé beolajozott, besózott zöldségeket. Ha ezzel megvagy, kockázd fel mindegyiket, forgasd össze, majd add hozzá a többi szükséges alapanyagot. Melegen és hidegen is nagyon finom. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek