Jó alaposan fűszerezd be a húsokat.hiphotos35
Hozzávalók 2 személyre
- 2 darab hamburgerbuci kissé megpirítva
- 1 kisebb darab padlizsán hosszában felvágva
- 1 nagy ek. paradicsompüré
- 4 ek. ketchup
- ízlés szerint só, bors, fahéj, koriander, kömény, fokhagymapor
- 20 deka darált bárány- vagy sertéshús
- 1 kevés olaj
- 2 darab salátalevél
- 10 deka mozzarella felszeletelve
Elkészítés:
Fűszerezd be a húsokat és a grillen süsd készre, majd tedd a tetejére a sajtot, hogy ráolvadhasson. A besózott és beolajozott padlizsánt is grillezd meg, majd vágd össze és keverd el a paradicsompürével, ketchuppal és ízlés szerint fűszerekkel. Ezek után pirítsd meg a félbevágott hamburgerbucik belső felét, majd töltsd meg őket a szükséges hozzávalókkal.