Nekünk aztán semmi bajunk a jól befűszerezett zöldségnyársakkal, és aki szereti, ananászos csirkét is fűzhet a nyársra, az is remek lehet egy thai hangulatú, mogyoróvajas szósszal. Most azonban hagyományos alapanyagokat hoztunk, amikből egy-egy izgalmas hozzávaló vagy nem megszokott kombináció miatt lett remek köret a grillvacsorákhoz. Ezek mellett simán elférnek a legegyszerűbb fokhagymás vagy joghurtban pihentetett hússzeletek.
Isteni, könnyű desszert, nyárra épp tökéletes. Ha még nem grilleztél ananászt és banánt, próbáld ki!
Ez az almás finomság tökéletesen helyettesíti a süteményeket egy-egy forró napon.
Imádjuk a fura ízkombinációkat, ezért az egyik kedvencünk a sajt a gyümölcsökkel. Egy gyors saláta a gillhúsok mellé, ami sok petrezselyemmel, mézzel és mustárral készül.
Nem kötelező a grillen csakis húsokat készíteni. Ha húsmentes napot tartanál, néhány perc alatt süsd készre a kedvenc zöldségeidet, és készítsd el ezt a remek, olasz salátát.
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés