Szeletenként és elfelezve is sütheted, utóbbi esetben alufóliában süsd elő.Lilechka75
Hozzávalók 2 személyre
- 2 nagy gombóc mogyorófagylalt
- 4 közepes darab alma
- 2 ek. granola
- 2 ek. fehéjas porcukor
- 2 ek. olvasztott vaj
- 4 nagy ek. cukor a karamellhez
- 1 csipet só
- 1 tk. vaj
- 0.5 deci tejszín
Elkészítés:
A karamellszószhoz a cukrot kis lángon olvaszd meg, majd add hozzá a sót, egy teáskanál vajat és a tejszínt.
A grillezett almákhoz vágd ki a megfelelő eszközzel a magházakat, majd jól megvajazva a grillen süsd meg az almákat és szórd meg fahéjas cukorral. Tálald a fagylalttal, a karamellszósszal, majd végül granolával szórd meg a tetejét.