A gesztenyétől és a mazsolától csak még finomabb lesz.Diana Miller
Hozzávalók 2 személyre
- 60 deka pulykamellfilé
- 2 ek. mascarpone
- 20 deka sajtkrém
- 1 nagy evőkanál vaj
- 1 deci fehérbor
- 2 szál fehérrépa felkockázva
- 30 deka mag nélküli szőlő
- ízlés szerint só, fehér bors, tárkony
- 2 ek. olaj
- 20 deka főtt gesztenye kissé összevágva
- 1 tk. barna cukor
Elkészítés:
Dobd a forró zsiradékok keverékére a fehérrépát és a húst, majd néhány perc puhulás után mehet hozzá a fehérbor is. Adj neki még 5 percet, majd fűszerezd, keverd bele a sajtkrémet és mascarponét, és ha összemelegedtek, vedd le a tűzről és add hozzá a szőlőt és a gesztenyét is.