Egyszerű és elegáns fogás.NoSystem images
Hozzávalók 4 személyre
- 0.5 bögre aranymazsola
- 0.5 deci naracsszirup
- 0.3 deci narancslikőr
- 4 deci fehérbor
- 3 deci víz
- 3 deci tejszín
- 8 ek. cukor
- egy-egy csipet só, csillagánizs és fahéj
Elkészítés:
A narancsszörpöt és likőrt keverd el, melegítsd össze és öntsd a mazsolákra.
A leveshez forrald össze a bort a fűszerekkel és ízesítőkkel, majd add hozzá a tejszínt és ízlés szerint egy kevés vizet. Ha ezzel megvagy, el is készültél, ha sűrű krémlevesként tálalnád, egy evőkanál étkezési keményítővel sűrítsd be. A mazsolákkal a közepén tálald, de akár a szerecsendiós habgaluska is nagyon finom a tetején.