Pekándióval, tejszínnel és karamellel érdemes díszítened.njgphoto
Hozzávalók
- 17 deka mézes keksz
- 0.5 bögre pekándió
- 1 bögre cukor
- 4 ek. vaj felolvasztva
- 3 nagyobb doboz natúr krémsajt
- 1 nagy evőkanál tejföl
- 1 nagy evőkanál mézeskalácsfűszer-keverék
- 1 deci tejszín
- 2 darab tojás
- 1 nagy evőkanál kukoricakeményítő
- 2 darab tojássárgája
- 1 csapott teáskanál só
- 4 evőkanál karamellszirup
Elkészítés:
Törj aprítógépben össze 1 nagy evőkanál cukrot, a kekszet és a pekándiót, majd add hozzá a vajat. Nyomkodd egy kisebb formába, és süsd 10 percen át az alapot.
A többi hozzávalót egy robotgéppel alaposan dolgozd el egymással, majd öntsd a tésztára, és vízfürdőben süsd készre közepes lángon 40 perc alatt. Hagyd a formában kihűlni. Felszeletelve, karamellel díszítve érdemes tálalnod.