Készíts karácsonyra gesztenyés kekszet mandarinnal!

Az ünnepi lakomák után másnap reggel nem is kell más, csak egy nagy adag tejeskávé vagy matcha latte és néhány falat ezekből a kekszekből. Ha egészségesebb változatban készítenéd, zabliszttel és kedvenc édesítőddel dobd össze.

Fehér- és étcsokicsíkokkal még látványosabb.
Fehér- és étcsokicsíkokkal még látványosabb.Michelle Garrett

Hozzávalók

  • 7.5 deka puha vaj
  • 1 mokkáskanál
  • 7.5 deka porcukor
  • 1 darab tojás
  • 25 deka gesztenyepüré
  • 1 nagy evőkanál liszt
  • 2 nagyobb darab biomandarin héja
Recept idők

Elkészítés:

Melegítsd elő a sütőt, majd dolgozd el egymással alaposan az összes hozzávalót. Nyomkodd kis adagokban sütőpapírra, majd 10-12 percig süsd. Hidegen fehér- vagy étcsokoládécsíkokkal és liofilizált gyümölcsökkel díszítheted. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek