Ha ezeket az étekdekorációkat beveted, akár ki is hagyhatod az asztal- és ablakdíszeket, ajtóra ragasztható koszorúkat és vázában elhelyezett díszeket. Már mutatjuk is, mik az idei kedvenceink.
Profiknak máris itt egy remek figura, amit, ha van egy kis gyakorlatod, marcipánból közepesen nagy szenvedések árán meg is formázhatsz. Remek a kuglóf közepén, de a húsvéti sonka-tojás tál díszeként is nagyon aranyos.
A legelegánsabb, ha virágszirmokkal oldod meg a dekorációt. Csak készíts egy levendulás vagy citromos cukormázat, és abba szórd az ehető leveleket.
A maradék sonkából akár egy kis házi pizzát is készíthetsz – és ha már húsvét van, miért ne lehetne nyuszi alakja az elkészült adagoknak? Ha szendvicset készítesz, az is sokkal gusztusosabb és aranyosabb a húsvéti tematikával, de arra is van ötletünk, hogyan nézzen ki a krumplipüré és omlett húsvét napjain, és hogyan készíts két csavarással nyulat a maradék kalácstésztából.
Görgess, és böngészd át, mik az idei húsvéti kedvenceink!
Megjelent az új Dívány-könyv!
A Dívány magazin új kötetével egy igazi 20. századi kalandozásra hívunk. Tarts velünk és ismerd meg a múlt századi Magyarországot 42 emberi történeten keresztül!
Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!
hirdetés