Hozzávalók:
- 25 dkg mascarpone
- 4 egész tojás
- 15 dkg + 3 ek nádcukor
- 30 dkg liszt
- 1 dl olívaolaj
- 1/2 citrom leve és héja
- 1/2 cs sütőpor
- 60 dkg szeder
A szeder és a 3 evőkanálnyi nádcukor kivételével az összes szobahőmérsékletű hozzávalót a robotgép keverőtáljába tesszük. A géppel simára dolgoztatjuk a tésztát. A szeder harmadát óvatosan beleforgatjuk a tésztába. Kivajazott-lisztezett tepsibe vagy piteformába simítjuk a gyümölcsös masszát. A tetejére szórjuk a maradék szedret, meghintjük nádcukorral. Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
A NoSalty további ajánlatai
|
|
|
|
Gyümölcspizza | Erdei_gyümölcsleves | Meggyes-, vagy szedres-tejbedarás süti | További receptek >> |