Hárman bíztatjuk egymást

lebojt3_mJó lenne, ha a jövőben bevezetnék a munkahelyeken a zenehallgatást, akkor talán nem érezné úgy a léböjtölő, hogy elsüllyed szégyenében a hanghatások következtében.
Egy léböjtölő vallomásai, 3. nap

 

1. nap: Lemondás és hidegrázás
2. nap: Rémálmok és mozi

 

Reggel felfedeztem egy oldalt a neten, ahol hasonszőrű csajok írják meg léböjtös beszámolójukat. Csatlakoztam hozzájuk, így úgy tűnik, hárman biztatjuk tovább egymást. Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Vonóskoncert legbelül

Rájöttem, hogy megfeledkeztem a reggeli keserű sós vízről, ami elengedhetetlen része a méregtelenítésnek, hiszen e nélkül nem tudnak távozni a szervezetből a mérgek. Megittam hát a meleg vizes keserű sós oldatot, és nem telt bele egy óra, futottam oda, ahová a királyok is egyedül járnak. Nos, mozognom külön már biztos nem kell mennem, hiszen naponta rengetegszer futattam le rekordidő alatt az iroda- toalett távolságot. A hasam egész nap muttyog, mintha vonóskoncertet adnának odalent. Jó lenne, ha a jövőben bevezetnék a munkahelyeken a zenehallgatást, akkor talán nem érezné úgy a léböjtölő, hogy elsüllyed szégyenében a hanghatások következtében.

Este színházi próbán ültem, Háy János: Vasárnapi ebéd című darabját néztem meg. Ki gondolta volna, hogy a színpadi hatást erősítő csend tud kínos is lenni a nézőnek, nem csak szórakoztató? Egy olyan lánynak, aki léböjt kúrát tart, semmiképp sem ajánlom. Pláne, hogy végig kell ülni. Összeszorítottam a fogaimat, és imádkoztam, hogy a hasam csendesedjen el.

Folytatjuk.

Don't try this at home!
A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azoknak nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkek

Lemondás és hidegrázás
Rémálmok és mozi

Mustra