Az orvos gyomorrontással hazaküldte, kiderült, hogy halálos beteg a kislány

GettyImages-857450492
Vermes Nikolett

Egy 10 éves kislányt diagnosztizáltak félre az orvosok. Nem ismerték fel, hogy rákos, helyette csak annyit mondtak a gyermekre, biztosan csak elrontotta a gyomrát. A nyolcadik vizsgálat során derült ki a betegség.

Ha nincsenek az anyai ösztönök, amelyek minden eszközt megragadtak, hogy harcoljanak a beteg gyermekért, akkor a kislány élete már 10 éves korában véget ér. Az elmúlt időszakban sok változás történt az angliai Oldhamben élő családdal, és amikor már mindenki azt hitte, hogy vége a szenvedésnek, jött az újabb hír.

A nyolcadik vizsgálaton mondták meg a helyes diagnózist

Nolianni, a kislány eleinte hasfájásra panaszkodott, majd egyre erősebb gyomorpanaszok jelentkeztek, amelyek hányással és rosszulléttel jártak. Az édesanyja érezte, hogy most nem egyszerű fertőzésről vagy gyomorrontásról van szó, hanem egy sokkal komolyabb betegségről. Azonnal orvoshoz vitte a lányát, viszont a doktor nem tulajdonított különösebb jelentőséget a gyomorpanaszoknak, és hazaengedte a családot. Az anyát mégsem hagyták nyugodni a mondottak, ezért újabb és újabb vizsgálatokra vitte Noliannit. Végül a lány rendszeres fejfájása és jobb pupillájának hirtelen megváltozása után a nyolcadik kivizsgálás mutatta ki, hogy valójában milyen súlyos problémával néznek szembe.

Anya és gyereke összefogtak a rák ellen
Anya és gyereke összefogtak a rák ellenGettyImages

Agydaganatot állapítottak meg nála

A lányon végzett MRI-vizsgálat kimutatta, hogy rosszindulatú agydaganata van. A medulloblasztóma, mely a kisagyból indul ki, ritka betegség, de a leggyakoribb agydaganattípus gyermekeknél. A hír sokkolta az édesanyát, hiszen erre nem lehetett felkészülni. Noliannit azonnal kezelni kellett, hogy életben maradjon. A 10 éves gyermek kemoterápiát kapott, közben teljesen legyengült,

de a család nem adta fel a harcot, mindent megtettek, hogy a kislány megőrizze az életkedvét és felvegye a harcit a rákkal szemben.

Ami ezek után történt, arra senki nem számított.

Már úgy tűnt, legyőzi a kórt

A szörnyű diagnózis, majd a fájdalmas és hosszadalmas kezelések után teltek a hónapok, és úgy tűnt, hogy a halállal táncoló Nolianni felépült. A daganat teljesen eltűnt, áttétet nem találtak a testében, meg is ünnepelte a család az örömteli és akkor még véglegesnek gondolt fejleményt. A kislány sokat nőtt, és végre egészséges és boldog tinédzserként tervezte a jövőjét.

Már tényleg mindenki azt hitte, hogy nem jöhet több baj, ekkor az újabb erős fejfájás mellett lábfájdalmak is jelentkeztek Nolianninál.

Tragikus módon a vizsgálatok megerősítették, hogy a rák visszatért, ezúttal a már 14 éves lány gerincére, aki küzd, de az újabb kezeléseket nagyon rosszul viseli a szervezete, az édesanya pedig már csak arra tette fel az életét, hogy erős maradjon, és a lehető legboldogabbá tegye gyermeke minden percét.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra