Három hónapot jósoltak neki, de húsz év után eltűnt a rák a testéből

GettyImages-1373258180

A most 62 éves brit nagymamát először 2004-ben diagnosztizálták rákkal, de közel húsz év elteltével eltűnt a daganat a testéből.

Darina Eyre-nek az orvosai azt mondták, legfeljebb három hónapja van hátra. Az orvosok harmadik stádiumú, előrehaladott bélrákot diagnosztizáltak a brit nőnél, akiről eleinte úgy vélték: a nem megfelelő diéta okozhatja a tüneteit. Négy évvel később megállapították, hogy a daganat a májára is átterjedt, majd a tüdején is találtak elváltozásokat – közvetlenül azelőtt, hogy a lánya megszületett volna.

A nő több műtéten és kemoterápián is átesett, és 19 év után legyőzte a kórt. Darina a brit Metro magazinnak elmondta: „elmondhatatlan megkönnyebbülés” lett úrrá rajta, amikor megtudta a jó hírt. Ugyanakkor figyelmeztetett mindenkit: senki ne vegye félvállról a tüneteket, és a legkisebb gyanú esetén is forduljanak orvoshoz.

Megjelent az új Dívány-könyv!

Őszi bekuckózós olvasáshoz tökéletes választás ez a kötet, hisz 42 izgalmas emberi történetet tartalmaz a múlt századból. Régen vajon tényleg minden jobb volt?

Tekintsd meg az ajánlatunkat, kattints ide!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Mustra