gregor-kicsiGregor Bernadett nem koplal és nem tornázik, viszont elárulja, mikor és hol figyeljenek azok, akik saját szemükkel szeretnék látni rajta azt a 3-4 kiló súlyfelesleget…
A gyönyörű színésznő szépségről, ruhákról, főzőcskéről, hajhosszabbításról és szülés utáni testtömegszámításokról.

 

Gregor Bernadett azon kevés hírességek közé tartozik, akik mindig meglepő őszinteséggel válaszolnak az újságírók kérdéseire. Most kivételesen nem a magánéletére, hanem szépsége titkaira voltunk kíváncsiak. Ám az őszinteség most sem maradt el. Kilókról, centikről, hajhosszabbításról – mindenről mesélt.

 

gregor-alloNéhány hete a Csak csajok című műsorban váltig állítottad magadról, hogy 5-6 kiló felesleggel küzdesz. De bármilyen közel mentem a képernyőhöz, nem láttam rajtad egy felesleges dekát sem, pedig a kamera alapból kövérít.

Kedves, hogy ezt mondod. Nagy szerencsém, hogy vékony a derekam. Ezért ruhákkal jól takarható a felesleg. Egyébként főleg alulra hízom, ha érted, mire célzom.

Mondd, hány centi és hány kiló vagy?

A különböző interneten terjengő testtömegindex- számítások szerint a 168 centiméteremhez 68 kilónak kellene lennem. Ennyi szülés után voltam, és olyan kövérnek éreztem magam, mint egy disznó. Az ideális súlyom 54–56 kiló. De még mindig van rajtam 2-3 kg felesleg.

Egyébként hogyan fogyókúrázol? Nem eszel semmit, és tornázol?

Régebben ez is sokkal könnyebben ment. Ha valahol jelenésem volt, vagy fotózásra mentem, akkor két napig csak gyümölcsöt ettem, és jól éreztem magam a bőrömben. Most térülök-fordulok a konyhában, és arra gondolok, hogy miért ne egyek?! Nehezebben veszem rá magam a koplalásra. Torna? Hát, nekem soha életemben semmilyen mozgás nem esett még jól. Most a Tímbilding bemutatója előtt – ahol fürdőruhában szerepelek –, egy hétig mindennap egy óra hosszat tornáztam Rubint Réka kazettáira, de azóta se semmit.

Mázlista. Szóval nem koplalsz, nem tornázol. És mi újság a főzéssel? Bocs, de túl szép vagy ahhoz, hogy konyhatündér légy.

Pedig az vagyok! Azt szoktam mondani, hogy az életben egyedül a konyhában nem rontottam még el semmit. Imádok főzni. Egy olyan nap, amikor egész nap otthon lehetek a családommal, kibonthatok egy üveg bort vagy pezsgőt, és főzhetek, felér egy hawaii nyaralással számomra.

Akkor kezdjük elölről. Nem koplalsz, nem tornázol, istenien főzöl. Valamit csak teszel a szépségedért.

Az arcomra nagy hangsúlyt fektetek. Lehet akármilyen válság, akkor is megveszem a legjobb krémeket. Kozmetikuson, arcvasaláson nem spórolok, hiszen míg az alakom ruhákkal kendőzhető, az arcomat nem takarhatom el.

Sokan megdicsérték a frizurádat, amikor a szinte névjegyeddé váló hosszú fürtjeidtől néhány hónapja megváltál. Most mégis hosszú a hajad.

Nem önszántamból vágattam le, hanem azért, mert bedaueroltattam, és úgy elégették, hogy ennyire rövidre kellett levágni. Két hétig nekem is nagyon tetszett, de aztán elkezdett hiányozni. Nem tudtam azonosulni a röviddel. Most kenegetem egy indiai hajnövesztő balzsammal, és póthajat tettettem fel, amely nagyon szép, de irtózatos kényelmetlen. Ezért a színházi elfoglaltságaimtól függően hol feltetetem, hol leszedetem.

A szépségpraktikákból az öltözködés maradt hátra. Sokat vásárolsz? Gyűjtesz valamit? Cipőket? Táskákat?

Nem. Nem tartozom azok közé a nők közé, akik napra pontosan követik a divatot. Inkább a keleties stílust részesítem előnyben. Szeretem, ha valami színes és egy kicsit csillog. Amióta a kilók jönnek-mennek, nem hordok túl szűk ruhákat, és sajnos a magas sarkú cipőket is száműztem. Míg korában kizárólag tűsarkakon jártam, addig manapság jó, ha 10 percet kibírok benne. A plázákat sem kedvelem, mert szerintem mindenhol ugyanaz kapható. A ruháimat kisüzletekben vagy indiai boltokban szerzem be. Ellenben a fiamnak imádok vásárolni, de neki sem veszem meg a méregdrága, márkás ruhákat.
A gyerekcuccokat általában a kétbetűs, német üzletben vásárolom.

És hol láthatnak azok, akik személyesen szeretnének meggyőződni a 2-3 kiló súlyfeleslegedről?

A Tímbildingnek augusztusban is lesz néhány előadása. Ott egy percig, amíg bemegyek a medencébe, leveszem a kendőt a derekamról. Na, akkor figyeljenek!

 

Ha ez bejött, nézd meg ezeket is:

Gregor Bernadett a Tímbilding című darab erotikus jelenetében persze levetkőzik. Miért is ne mutogassa, amíg szép?! | Szex és halál a Gellért fürdőben

Máté Krisztina és Bárdos András lassan hat éve alkotnak egy párt a TV2 képernyőjén – sokan úgy tartják, hogy a közös munka, munkahely negatív hatással lehet a párkapcsolatra. | Féltette szerelmét a tévétől

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.