A teljes utat a repülőgép mosdójában rettegte végig egy fapados utasa

GettyImages-56807762
Olvasási idő kb. 2 perc

A fapados élmény igazán fapados lett, amikor a repülő mosdójának ajtaja beragadt, ezért nem tudták kiszabadítani a pórul járt utast Indiában.

Száz percet kellett eltöltenie így a férfinak, akit csak landolást követően tudtak a vécé fogságából megszabadítani.

Az utas főként a landolás idején esett pánikba: a személyzet tudta, hogy benn van, hallották kétségbeesett segélykérését, és meg is próbálták felfeszíteni az ajtót, de nem jártak sikerrel.

A fapados repülőutazás igazán ijesztő lett
A fapados repülőutazás igazán ijesztő lettGetty Images Hungary

A Mumbaiból Bengaluruba közlekedő járat utaskísérői végül becsúsztattak egy üzenetet, melyen a következő állt:

„Uram, mindent megpróbáltunk, hogy ki tudjuk nyitni az ajtót, de nem sikerült. Maradjon nyugodt, hajtsa le a toalett fedelét, üljön rá és vegye fel a brace pozíciót. Pár percen belül landolunk, a mérnök azonnal érkezik, ahogy kinyitottuk a repülő ajtaját.”

Az eset körülményeiről annyit tudni, hogy a Spicejet járatának 14D ülésén utazó férfi felszállás után nem sokkal felállt és elment a mosdóba, ekkor kigyulladtak a biztonsági öv bekapcsolását megkövetelő jelzések, a toalett ajtaja pedig többé nem nyílt ki.

A férfi klausztrofóbiától szenvedve, rettegve élte meg az utat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek