Az utolsó próba: pisztráng és mákos guba

lebojt9A pisztránggal jó ideig szemeztünk, flörtöltünk egymással, és abban maradtunk, hogy egy hét múlva, ha kiérdemeltük egymást, randevúzunk. Egy léböjtölő vallomásai, 9. nap

1. nap: Lemondás és hidegrázás

2. nap: Rémálmok és mozi

3. nap: Hárman bíztatjuk egymást

4. nap: Jártányi erőm sincs

5. nap: Hülyeséget csinálok

6. nap: Csoda történt

7. nap: Gyönyörűnek érzem magam

8. nap: Nem akarom abbahagyni


A reggeli mérlegelésem után boldogan készültem munkába a kilencedik nap reggelén, hiszen újabb kilótól szabadultam meg. Négy kiló mínusz tíz nap alatt nem rossz arány, ezt állapítottam meg. Eszembe jutott a tíz nappal korábbi sajtburger és kóla, és elborzadva gondoltam rájuk. Kizárólag zöldet kívántam és egészségeset.

A kollégák belapátolták a finom falatokat

Léböjt lélektársam befejezte a maga tíz napját, így egy fél évre elbúcsúztunk egymástól. Abban maradtunk, hogy ősszel újra megpróbáljuk majd erősíteni egymást. Megfogadtam, hogy kérek majd valakitől egy gyümölcscentrifugát, és rengeteg frissen facsart zöldséglevet és gyümölcslevet fogyasztok, és próbálok két hétig kitartani.

A mostani kúrám vége előtt még egy utolsó próbatétel várt rám: céges vacsorára voltam hivatalos. A menü brokkoli krémleves, mandulás pisztráng volt, majd mákos guba következett vanília fagylalttal. Kocsival érkeztem, hisz az alkohol szóba sem kerülhetett. Elképzeltem, mi történne, ha akár csak egy korty rosét is magamhoz vennék, biztos érdekessé tettem volna a többiek estéjét. Ehelyett narancslevet kortyolgattam, és jobb híján végignéztem, ahogy a kollégák belapátolják a finomabbnál finomabb falatokat.

A pisztránggal jó ideig szemeztünk, flörtöltünk egymással, és abban maradtunk, hogy egy hét múlva – ha kiérdemeltük egymást – randevúzunk. Este büszkeséggel másztam az ágyba, mert már tudtam, hogy megvan, megcsináltam. Egy napot már fél lábon is kibírok, nem?

Don't try this at home!
Lulu példájából is látszik, a léböjt veszélyes vállalkozás. A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

 

Blogmustra