killer_mEgész éjjel vert a víz, rázott a hideg, és borzalmasakat álmodtam. Azt mondják, ezek a méregtelenítés tünetei. A munkahelyemen egész nap muffin recepteket néztem. Egy léböjtölő vallomásai, 2. nap.

Az 1. nap eseményei: lemondás és hidegrázás

Nehezen ébredtem, kicsit nyűgösen szálltam ki az ágyból. Viszont aludtam vagy tizenkét órát, és a fejfájásom is kereket oldott, mire felkelt a nap. Két takaróval bugyoláltam be magam, egész éjjel vert a víz, rázott a hideg, és borzalmasakat álmodtam. Azt mondják, ezek a méregtelenítés tünetei. Köszi.

Az ízét kezdtem kissé unni

Sose gondoltam volna, hogy az ex-anyósomat képes leszek megölni álmomban egy léböjtkúra hatására. Reggel szinte már rutinszerűen készítettem el a napi betevőmet, amelynek ízét kezdem kissé unni. Szabad perceimben a munkahelyemen egész nap muffin recepteket néztem, és azt tervezgettem magamban, mit fogok majd főzni, ha véget ér a kúra. Élménybeszámolókat kértem a kollégáktól ebéd után, részletesen kikérdeztem mindenkit, hogy ki, mit evett.

Jobb híján egész nap rágóztam, és cukormentes cukorkát szopogattam, hogy valami izgalmas is történjen velem. Este szigorúan art moziba vettem jegyet, ahol esélyem sem volt szemezni holmi pattogatott kukoricákkal. Megnéztem a Fish Tank (Akvárium) című angol filmet. Bár a barátnőim szerint túl lassú volt, tőlem tíz pontot kapott. Olyan jól el voltam egész nap a középpontomban, hogy gyakorlatilag olyan vagyok, mint egy ülő Buddha. Ezúton gratulálok Andrea Arnold rendezőnek a filmért, és magamnak, hogy újabb napot zártam anélkül, hogy magamévá tettem volna egy helyes kis krémest.

Folytatjuk.

Don't try this at home!
A léböjtkúrát nem mindenkinek ajánljuk, főleg azokban nem, akik kizárólag fogyni szeretnének. Ebben a cikkünkben szó esik arról, kiknek, milyen célra ajánlott, és milyen esetekben szükséges kerülni. Ebben pedig a sikeres léböjtkúrák feltételeit részleteztük.

 

cikk-tipus-linkek

Meztelen vagyok és teltkarcsú

Mustra