18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mit akar a nő, amikor azt mondja, hogy ne hagyd abba?

Kommunikáció nélkül nincs jó szex. Az összecsiszolódás még a legprofibbaknak sem megy egy pillanat alatt, ahhoz pedig, hogy tökéletes összhangba kerüljetek, nem elég elméletben átbeszélni, hogy ki mit szeretne.

Arról már írtunk korábban, hogy miért hangosabbak a nők az ágyban. A több hang sok esetben több fizikai örömmel is jár, a szex közbeni hanghatások pedig segítségül szolgálhatnak a másik fél számára abban, hogy mit hogyan csináljon. Vannak olyanok is, akik a nyögdécselés és sikoltozás helyett (mellett?) egészen konkrét utasításokat adnak a párjuknak.

Ne hagyd abba!

Képzeld el, hogy szeretkeztek, te már belekerültél abba a rendkívül érzékeny állapotba, amikor pillanatokon belül el tudsz élvezni. Ilyenkor könnyen kicsúszik a szádon egy elharapott csináld még!, vagy ne hagyd abba!, erre a párod felbátorodik és a korábbinál jóval intenzívebben folytatja a dolgot, te pedig hirtelen teljesen kizökkensz. Ismerős a szitu?

A jelenség egyáltalán nem ritka, a férfiak hajlamosak bátorításnak venni, ha azt kérik tőlük, hogy ne hagyják abba, amit csinálnak. De mit értenek ezalatt a nők valójában? Hát azt, hogy ne hagyd abba, csináld pont úgy, ahogy csinálod. Félreértés esetén persze ugyanúgy lehet szólni, hogy lassabban, gyengédebben, de a túl sok instrukció könnyen a vágy rovására mehet – és nem ez a legrosszabb, ami történhet.

Nem kell sokáig keresgélnünk, ha olyan vibrátort szeretnénk, aminek a használata közben akár 10-12 funkció közül is választhatunk. Valójában azonban a legtöbb nőnek ennél sokkal kevesebb rezgésminta is elég lenne ahhoz, hogy elérje az orgazmust. Persze élvezni lehet a többit is, de a túl intenzív stimulációhoz könnyen hozzászokik a testünk, és idővel egyre erőteljesebb izgatásra lesz szükség ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást, egyre hosszabb lesz az orgazmusig vezető út. Ugyanez a helyzet azokban az esetekben is, amikor a ne hagyd abba! felszólításra a férfiak csak még inkább belelendülnek. És mivel a nők amúgy is nehezebben élveznek el, ez nemcsak azt jelenti, hogy ilyenkor visszalépnek a start mezőre, de sok esetben már nem is jutnak el a csúcsra.

Félreértés ne essék, az orgazmushoz vezető úton érdemes minél több dolgot kipróbálni, hiszen rengeteg minden fokozhatja az izgalmat, okozhat jó érzést. De végül mindannyian ugyanazon a célvonalon szeretnénk átjutni, ehhez pedig arra is szükség van, hogy ha valamit jól csinálsz, akkor ne rontsd el, ne változtass a technikádon. Ugyanaz a sebesség, ugyanaz az intenzitás, ugyanaz a ritmus és türelem. Nincs szükség bonyolult technikákra, hiszen ha már megtaláltátok azt a technikát, amivel orgazmusközeli állapotba kerültök, ugyanez a módszer kell ahhoz is, hogy eljussatok a csúcsra. Ha pedig a csajod azt mondja, hogy ne hagyd abba, az azért van, mert jól csinálod. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, ha nem hagyod abba.

Oszd meg másokkal is!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Érdekességek