A potencianövelők már olcsóbbak és a háziorvos is felírhatja

Olvasási idő kb. 1 perc

Magyarországon a legfrissebb adatok szerint közel 800 ezer férfi tapasztalt már potenciazavart, 200 ezer főnél rendszeresen előfordul. Mégis mindössze 100 ezer, azaz minden nyolcadik alkalmaz hatékony, orvos által javasolt gyógyszert a problémáira, ami meglepően alacsony szám.

Mint az már ismert, a potencianövelő szerek június közepétől jóval elérhetőbb áron kaphatók, így sokkal szélesebb réteg számára elérhetővé válik a kezelés. Könnyebbség a férfiaknak az is, hogy nem muszáj urológushoz menni, a háziorvos is felírhatja a gyógyszert. Ettől az orvosok azt remélik, hogy többeknek lesz lehetőségük arra, hogy a problémákat eredményesen kezeljék.

A tanulmányok szerint az interneten vásárolt, kétes eredetű potencianövelőket nem csupán az urológiai vizsgálatok kikerülésének a reményében, de vonzó áruk miatt is vásárolják, hiszen jelentősen olcsóbban hozzá lehet jutni, mint a patikában.

A Hamisítás Elleni Nemzeti Testület tanulmánya szerint hamis potencianövelők értékesítésével például akár 2000-szer nagyobb profitra tesznek szert a bűnözők, mint ami kokain eladásból származna. Ez azonban óriási veszélyeket rejthet, amivel sokan nem számolnak, hiszen ezek a tabletták a legtöbb esetben nem tartalmaznak semmilyen hatóanyagot, és ez még a jobbik eset. Rengeteg, ellenőrizetlen körülmények között készült termék akár mérgező is lehet, vagy örökre impotenssé teheti azt, aki rendszeresen szedi.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek