Öltözzön úgy a karácsonyi bulira, mint egy celebnő!

A napokban hivatalosan is kezdetét vette az ünnepi időszak, melynek egyik velejárója a céges rendezvényeken való kötelező pofavizit.A The Guardian összeállítása alapján készítettünk egy listát arról, hogy milyen ünneplős ruha, smink- és frizuratrendek vannak divatban a hírességek között, amit akár ön alkalmazhat a karácsonyi vagy az évvégi bulikon. Részletek a hajtás után!

1. Öltözzön úgy, mintha a munkából esett volna be a mulatságra

Mivel idén a nők körében is felkapottak voltak a nadrágkosztümök, így a karácsonyi buliba is ér úgy érkezni, mintha nem lett volna időnk átöltözni munka után. Elfoglalt, több gyerekes dolgozó nőként érkezett a British Fashion Awards-ra Victoria Beckham is, aki egy jól szabott fekete szmokingot, fekete felsőt és szatén csíkos pantallót választott a puccos eseményre. A focista feleség az örökzöld kosztümhöz csak lazán, de elegánsan összefogta a haját. Egy ilyen szereléssel garantáltan nem lövünk mellé, ráadásul egy jól megválasztott körömcipővel szinte mindenkinek jól áll.

2. Koppintsa le a Gucci stílust

Akár anélkül is festhet úgy, mintha Guccit viselne, hogy ténylegesen több ezer eurót szórt volna el egy mintás ruhára. Alessandro Michele idei kollekciója ugyanis tele van szokatlan színkombinációkkal és virágmintákkal,amiket egy kis odafigyeléssel akár mi is összeállíthatunk magunknak. A Harry Styles féle Gucci együttest,például az Ikeából is beszerezhetjük, de Alexa Chung BFA-n viselt virágos ruhájához hasonló darabok is találhatóak a fast-fashion üzletekben a szezonban, ahogy Kate Bosworth pasztellkék sifon ruhájához és vékony fekete selyem sáljához hasonló kreációkat is találni a vintage boltokban.

3. Nem ciki magunkon tartani a kabátot

Évek óta nem láttunk annyi kabátban érkező hírességet a vörös szőnyeges eseményeken, mint az elmúlt szezonban. A trükköt leginkább azoknak ajánljuk, akiknek egynél több karácsonyi parti meghívó lapul a zsebében, ezért húsz percnél többet sajnos nem tudnak tartózkodni egy rendezvényen (vagy csak el szeretnék játszani, hogy ők ennyire fontos és kapós személyek). De 2015-ben az sem baj, ha egyszerűen feltűnőbb a kabátja, mint a ruhája. Anna Wintour például egy állatmintás bundával dobta fel selyem estélyi ruháját, míg Salma Hayek egy pasztell rózsaszín szőrme kabátban és kalapban pózolt Stella McCartney Londonban tartott karácsonyi buliján.

4. Sminkeljen úgy, mint Adele

A csapból is Adele új albuma folyik, így semmi meglepő nincs abban, hogy az évek óta divatban tartott füstös szemek helyett sokkal menőbb úgy sminkelni, mint ahogy az énekesnő sminkese is tette az új album fotózásánál. A natúr hatást keltő smink mellett továbbra is trendi a természetes hatást keltő szemöldök, a nude színű valamint a bogyó árnyalatú rúzsok. Ha ennél is meghökkentőbb sminkre vágyik, akkor csekkolja le, hogy milyen újdonságokkal készültek a divatházak az ünnepekre!

5. Válassza a merészen dekoltált ruhákat az unalmas garbó helyett

Az idei év egyik legnagyobb slágere a magasított nyakú felső volt, amit már épp ideje, hogy leváltottak a köldökig kivágott blúzok és miniruhák. A trend többek között a Balmain x HM megosztó kapszulakollekciójában megtalálható smaragdzöld, flitteres egyrészesnek köszönhető, de ilyen szexin kivágott, klasszikus Saint Laurent darabban jelent meg Lily Donaldson a New York-i MoMA-ban, Jennifer Lawrence pedig az új mozifilmjének premierjén viselt egy fekete csipke melltartóval kombinált Schiaparelli estélyit. Salma Hayek pedig mindig kiváló példa, ha a mély dekoltázst bevállaló celebnőkről van szó.

6. Tűnjön úgy, mintha öt perc alatt dobta volna össze a frizuráját

Az idei frizura trendek szerint egy időre búcsút inthetünk a hajcsavaróknak és a hajvasalónak, hiszen a belőtt, de kócosnak ható frizura trendek vannak divatban a szezonban. Leginkább azok a nem is egyenes, de nem is hullámos formák számítanak menőnek, mint amilyet George Northwood szokott befésülni mostanában Alexa Chungnak (bár nem látszik, ehhez azért kell az a hajvasaló) ahogy sikkes a Victoria Beckham által prezentált franciás vonal és a Kendall Jenner féle laza konty is, mint amilyet az American Music Awarson villantott a napokban.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek