Nyerj a pasidnak karácsonyra foci VB-s ajándékot

Bálint Richárd 2010-es fotóalbumát nyerheted meg, ha helyesen válaszolsz egy kérdésre. Fociőrült barátodat, öcsédet, édesapádat még meglepheted egy olyan karácsonyi ajándékkal, aminek a segítségével fel tudja idézni a Labdarúgó-világbajnokság legszebb, legjobb pillanatait.

Nem kell mást tenned, mint jól válaszolni egy kérdésre, és tiéd lehet a 2010-es foci VB fotóalbuma. Az album olyan szemszögből mutatja be a világbajnokságot, amelyből még sosem láthattad. A minden idők leglátványosabb könyvének kikiáltott fotógyűjtemény Bálint Richárd munkája, aki arra is ügyelt, hogy minden színes fotó mellett szöveges tartalom is legyen. A könyv segítségével újra lehet élni a világbajnokság legjobb, legizgalmasabb pillanatait.

Hogy fociőrült barátodat, öcsédet, esetleg édesapádat megajándékozhasd a könyvvel, nem kell mást tenned, mint divany@divany.hu címre elküldd azoknak a névét, akik gólt lőttek a világbajnokság döntőjében.

A válaszokat december 20-ig tudjuk elfogadni, és a helyes megfejtők közt 5 fotóalbumot sorsolunk ki. Aki nem lesz szerencsés, annak sem kell elkeserednie, a könyvet meg lehet rendelni a Mundial face to face weboldalán, ahol azért sem kell aggódni, hogy időben megérkezik-e majd az ajándék, hiszen a kiszállításra egynapos határidőt vállalnak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek