OFFLINE

14 milliós Dolce & Gabbana kabátot villantott Melania Trump

Menő/Ciki

Adamek Alma 2017. május 29., hétfő 13:44

A first lady egy félmilliós táskát is hozzácsapott a szetthez. Menőnek vagy cikinek találjátok az effajta pénzszórást?

Donald és Melania Trump éppen az első nemzetközi turnéjukon vannak a januári hivatalba lépés óta. A kezdeti aggodalmak ellenére úgy tűnik, hogy a first ladynek nem okoz akkora gondot az öltözködés, még ha ruhája nem is mindig passzol a kongresszushoz.

Távolról sincs vége, olvasson még »
746 szavazat 798 szavazat

Kinek áll jobban: Palvin Barbara vs. Lara Stone

Adamek Alma 2017. május 29., hétfő 07:54

Cannes-i különkiadásunkban nemcsak a magyar modellre, de Eva Longoriára és Elle Fanningra is szavazhatsz!

Szinte minden a 70. Cannes-i Filmfesztivál körül forgott a héten, ezért megyünk még egy kört a témában és megmutatjuk, hogy Bella Hadid és Emily Ratajkowski mellett kik azok a celebnők, akik hasonlóképpen öltöztek fel a filmbemutatókra. A hajtás után mutatjuk, hogy mit viselt például Palvin Barbara vagy Eva Longoria a világ legfontosabb filmes eseményén!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Milliókat érnek a régi Ikea bútorok az árveréseken

Adamek Alma 2017. május 28., vasárnap 16:42

Érdemes megunt székek és asztalok után kutatni a padláson vagy a garázsban!

Míg a divatvilágban az Ikea ‘Frakta' szatyortáskája megy nagyot, addig az aukciósházak rekordárakon adnak túl a svéd bútormárka pár évtizeddel ezelőtt piacra dobott, otthon összeszerelhető bútorain. Tehát jól jár, aki nem lomtalanította ki megunt Ikea cuccait, mivel a Barnebys és a Bukowski árverésein akár 50 ezer fontot, nagyjából 17,8 millió forintot is adnak egy használt darabért.

Ez az Erik Wörtz által tervezett zöld szék az aukciók legnépszerűbb darabja, 1500 fontot, kb.534 ezer forintot is megadnak érte a gyűjtők.
Ez az Erik Wörtz által tervezett zöld szék az aukciók legnépszerűbb darabja, 1500 fontot, kb.534 ezer forintot is megadnak érte a gyűjtők.
Fotó: barnebys.com
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyaralj osztódó lakókocsiban!

Aladár 2017. május 28., vasárnap 14:05

A 3X névre hallgató lakókocsi (nomen est omen) egy gombnyomásra megháromszorozódik.

A Beauer lakókocsija egy gombnyomásra képes megháromszorozni magát. A francia gyártónak szemlátomást fontos volt, hogy már a névadással egyértelművé tegye, miről is van itt szó. A termék neve: 3X.

Távolról sincs vége, olvasson még »

"Úgyis elvitték volna" - árulás és félrenézés a zsidóság deportálása alatt

Farkas Edina Lina 2017. május 28., vasárnap 10:21

Valószínűleg nem ez a film szakítja be a mozik nézettségi listáját, ami nagy kár, ugyanis az 1945 Török Ferenc eddigi munkásságának csúcsteljesítménye, arról nem beszélve, hogy témáját tekintve iszonyú fontos alkotás. És nemcsak azért, mert a holokausztról beszél, hanem mert keményen szembesít a magyar zsidóság elhurcolásának és kifosztásának társadalmi felelősségével.

1945-ben járunk, valahol a vidéki Magyarországon. A második világháborúnak vége, német helyett most épp orosz megszállás alatt áll az ország, a lakossága pedig épphogy csak kezd magához térni a háború sokkjából. Az élet halad tovább, az augusztusi forróságban a kis településen nagy a készülődés, nősül a falu legbefolyásosabb emberének a fia. Az oldott hangulatot azonban hamarosan beárnyékolja a hír: két zsidó érkezett a faluba. A pletykák szerint túlélték a koncentrációs tábort, és most itt vannak. Biztos konkrét céllal jöttek. Talán azért, hogy visszakapják mindazt, ami valaha az övék volt?

Simán előfordulhat, hiszen a falu lakóinak legtöbbje a "végső megoldás" idejében bőven profitált abból, hogy zsidó szomszédaikat, ismerőseiket bevagonírozták, majd haláltáborokba vitték. Nem csoda hát, ha a két zsidó megjelenésével egyúttal az emlékek is a felszínre törnek, a település lakói pedig kénytelenek szembenézni tettükkel. És a lelkiismeretükkel.

951624 0
Fotó: Katapult Film
Távolról sincs vége, olvasson még »

Mihalik Enikő vagy Palvin Barbi volt szebb az AmfAR gálán?

nemoszi 2017. május 27., szombat 17:22

Tele volt a Cannes-közeli gála modellekkel, szerinted melyikük volt a legszebb? Nem csak a két magyar modellt mutatjuk!

Minden évben többször rendezik meg az amfAR gáláját: mint mindig, most is összegyűjtöttük a (szerintünk) legjobb összeállításokat, így ha továbbolvasol, megtudhatod, miben jelent meg a bulin többek között Nicole Kidman, Paris Hilton, Rita Ora, illetve Palvin Barbara és Mihalik Enikő!

Távolról sincs vége, olvasson még »

II. Erzsébet a rendszerváltás óta ugyanazt a körömlakkot használja

Aladár 2017. május 27., szombat 12:49

A királynő egyszerűen tudja, hogy mitől döglik a légy. Az Essi rózsaszín körömlakkja számára éppen megfelel, éppen ezért eszében sincs holmi kísérletezéssel megtörni a rendet.

A királynő ragaszkodó fajta, ha egyszer ráakadt valamiből a legjobbra, azt bizony az Istennek sem ereszti, és kitart választottja mellett. Jó példák erre a királyné Launer márkájú táskái, amiből ő 200 darab összegyűjtését találta megnyugtatónak. Így nyugodt szívvel nézheti, ha valaki lerabol egyet a karjáról, elegáns mosollyal nyugtázva a tényt, hogy neki bizony még mindig van 199 darab ugyanolyan táskája a pincében. Erzsébet a körömlakkjával is hasonló módon szerelembe eshetett, a Hello Giggles szerint úgy hírlik ugyanis, hogy 1989-ben ő kiválasztott egy márkát és egy színt, amiből azóta egy tapodtat sem enged. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nehéz túlöltözni Nicole Kidmant Cannes-ban

Adamek Alma 2017. május 27., szombat 11:50

A színésznő több filmmel is versenyben van, érthető, hogy nem bízta a véletlenre a ruhaválasztást.

Nemcsak Vajna Tímea pakolt be dizájnerruhákat a 70. Cannes-i Filmfesztiválra, hanem Nicole Kidman is, bár utóbbi lénye kevésbé taszítja a luxuscuccokat. Sőt, általában az élmezőnyben végez az estélyiruhás hírességekről készített listákon. Nincs ez máshogy idén sem, a 49 éves Kidman több olyan ruhát is villantott, amivel kiérdemelte, hogy külön is megemlékezzünk rá.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meghalt Laura Biagiotti divattervező

Adamek Alma 2017. május 26., péntek 16:41

A kasmír királynőjeként ismert olasz dizájner 73 éves korában hunyt el Rómában.

73 éves korában meghalt a világhírű olasz divattervező, Laura Biagotti. A dizájner szerdán Róma melletti otthonában szívrohamot kapott, súlyos állapotban agykárosodással vitték a Sant'Andrea kórházba, ahol péntek reggel hunyt el - írja Vogue.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinyitott a budapesti Copacabánya

Juhász Edina 2017. május 26., péntek 14:26

Ha jól helyezkedsz, akár valami egzotikus luxus nyaralóhelyen is érezheted magad, pedig Budakalász mellett egy bányatónál gázolsz a természetellenes színű osztrák homokban.

Tavaly még csak próbaüzemben működött a Lupa strand, idén azonban már teljes gőzzel lehet fürdeni az egykor még illegálisan strandnak használt bányatavon. Két típusú strand, egy csomó szolgáltatás, egész napos kikapcsolódási lehetőség, Michelin-csillagos strandbüfé és egy nagyon lelkes Gerendai Károly várt minket, hogy körbevezessen az összesen 9600 ember befogadásra képes, 100 hektár vízterületű bányatavon, ami a türkizkék színű víz miatt nyomokban a Karib-tengerre emlékeztet és ne feledkezzünk meg a fehér, vagyis kifehéredő homokról sem, úgyhogy hívjuk csak Copacabányának. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így kíván boldog szülinapot Cannes-nak Palvin Barbi

Aladár 2017. május 26., péntek 13:40

Vörös szőnyeges vonulás és gyors divattörténeti áttekintés a L'Oreal videóiban.

A most hetvenéves Cannes-i Filmfesztiválnak Palvin Barbival kívánt boldog szülinapot a L’Oreál. Soha rosszabbat. A modellt az elmúlt hét évtized stílusában öltöztetik fel a videóban. A gyors történelmi áttekintést elnézve úgy tűnik, egy állandó stíluselem van, ami gyakorlatilag változatlan formában van jelen az 50-es évek óta: a kacsintás. Palvin, ahogy máskor is, viszonylag szép, bár a hetvenes évek kedvéért Sophia Loren jellegű napszemüveg és hajzuhatag alá/mögé rejtik. Azért az mindenképpen jó dolog, hogy a 80-as évek lila szemfestéke már a múlté.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A húsgolyó az év street foodja! Szerinted is?

rté 2017. május 26., péntek 07:53

Rejtély, miért hetekkel a rendezvény után küldtek erről közleményt, mindenesetre a közönség szavazatai alapján 2017 magyar utcakajája a húsgolyó lett. Szerinted is? Vagy valami más? Írd meg nekünk!

Az idei Food Truck Show-n lehetett szavazni (mi is kint jártunk, beszámolónkat itt olvashatod) az év street foodjára, a látogatók a Kanálgép food truck húsgolyóit szerették a legjobban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 gyönyörű nyaralóhely, ahol nem látnak szívesen

mimi 2017. május 26., péntek 07:48

Nem azért, mert nem vendégszeretők a helyiek, hanem mert egyszerűen túl népszerű az otthonuk. Barcelonai, velencei vagy amszterdami hosszú hétvégét tervezel mostanában? Vagy montenegrói, olasz vagy görög nyaralást? Gondold újra.

Utálod, hogy amikor felkapott helyen nyaralsz, folyamatosan közelharcot kell vívnod a többi turistával? Állandó tömeg, hosszas sorban állás a belépőjegyekért, az éttermi asztalért, a fagyiért, a vécé előtt, a napágyakért. Neked csak egy hétig kell nyomakodni a zsúfolt sétálóutcákon, de a helyi lakosoknak ilyenek a mindennapok.

Az Independent összegyűjtötte azokat az úti célokat, ahol a legrosszabb a turistahelyzet, ezek közül az európaiakat mutatjuk meg. A cél nem az, hogy ne menj el ezekre – az amúgy zseniális – helyekre, de lehet, hogy érdemes átgondolnod, hogy biztosan a közelgő főszezon kellős közepén akarod-e megnézni őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Új fura farmer a láthatáron, ezúttal alakváltós kiadásban

Aladár 2017. május 25., csütörtök 11:10

2 az 1-ben, a hülyének is megéri!

Nyáron meleg, télen hideg

A Vetements seggszellőztetős farmere után ismét légies kialakítású farmert dobott piacra egy vállalkozó kedvű márka. A Y/Project cipzárok helyett kapcsokat választott a 2 az 1-ben jellegű koncepció megvalósításához, és valamivel olcsóbban kínálja a kissé bizarr farmertt: mindössze 117.000 magyar forintot kell kicsengetned, és máris tiéd lehet a másodpercek alatt lerövidíthető kétéltű! Ideális ajándék lehet mind a túrázás, mind az NBA szerelmeseinek.

A post shared by Y/PROJECT (@yproject_official) on

Távolról sincs vége, olvasson még »

Edzőteremteszt: Fitness 5 & Gym Pólus

km 2017. május 25., csütörtök 11:06

2016-os sorozatunk újraéled: budapesti edzőtermeket veszünk sorra. Felújították a Pólus Fitnesst, megnéztük, milyen lett!

Ami a tesztelés metódusát illeti: nem vagyok profi sportoló, heti 2-3 alkalom mozgás nekem pont elég (már ha nem vagyok erre is lusta), az viszont minél változatosabb, annál jobb. Futni, aerobikozni, TRX-ezni szoktam, a táncos órák nem a kedvenceim és a súlyos edzés sem nekem való.

A termeket, edzéseket általában két alkalom után minősítem, és nemcsak az óra stílusát, minőségét, hanem a gépek állapotát és a terem tisztaságát is pontozom. Mivel nem vagyok profi, nem tudom megmondani, hol található a legprofibb géppark, de azt azért észreveszem, ha valami nagyon ócska és az is feltűnik, ha a recepciósok bunkók – így talán tudok valami kapaszkodót nyújtani önnek, amikor azon gondolkozik, hová vegyen bérletet. A tesztelt termeket általában All You Can Move Sportpass-szal is igénybe lehet venni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Új ruhát kapsz, ha kifogytad a régit!

Aladár 2017. május 24., szerda 16:27

Egy divatmárka új ruhákra cseréli a régit, ha valakire egyszercsak túl nagy vagy kicsi lenne a tőlük vásárolt darab.

A nagyobb méretekkel dolgozó Universal Standard új programja igazi tejjel mézzel folyó Kánaán azoknak, akiknek folyamatosan ingadozik a súlya, ezért nem mernek megengedni maguknak egy-egy borsosabb árú ruhadarabot. 

Távolról sincs vége, olvasson még »

7 sportmárka, ami a reneszánszát éli

Adamek Alma 2017. május 24., szerda 10:55

Nagyon úgy fest, hogy nem ússzuk meg a játszóscuccokat. Köszi, Kim Kardashian!

A Kardashian családnak, a közösségi médiának, a 90-es éveken való nosztalgiázásnak, a kelet-európai utcai divat virágzásának, illetve az olyan újgenerációs tervezőknek, mint Virgil Abloh, Demna Gvasalia vagy Gosha Rubchinskiy köszönhetően reneszánszukat élik az olyan rég elfeledett sportmárkák, mint például a Kappa, a Fila, az Umbro vagy a Reebok.

Így semmi meglepő nincs abban, hogy a tavalyi év abszolut nyertese az Adidas volt, de a Puma is nagyot kaszált Rihanna leszerződtetésével, míg hazánkban Abodi Dóra tette vissza a palettára a 90-es évek hazai sportmárkáját, a Winner Sportot. A hajtás után mutatjuk, melyik hét sportmárka került újra piacra a közelmúltban!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen, amikor Széll Tamás főzi a vasárnapi ebédet

Adamek Alma 2017. május 23., kedd 14:10

Mutatjuk, hogy mit tartalmazott a Bocuse d'Or-t megjárt séf öt fogásos ebédje!

A hétvégén tartották az ország legjelentősebb gasztrotalálkozóját, a Gourmet Fesztivált a budai Millenárison. Az eper és a mangalica témájára felhúzott több napos rendezvényen idén exkluzív ebédekre és vacsorákra is be lehetett nevezni, pénteken például a világ legjobb női séfje, Ana Roš hatfogásos menüjét, szombaton az Anyukám Mondta, a Gusteau, a Kistücsök, a Platán és a Harrer Csokoládéműhely közös menüjét illetve a Michelin csillagos Atelier Amaro nyolcfogásos vacsoráját lehetett végigenni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 szokatlan szett a cannes-i filmfesztiválról

Adamek Alma 2017. május 23., kedd 11:58

Nyugalom, mutatjuk Vajnáné cannes-i ruhatárát is.

Május 17-én elstartolt az idei cannes-i filmfesztivál, ami nemcsak a premierek és koktélpartik, de a vörös szőnyeges luxusruhák miatt is különösen közkedvelt terep. A Huffington Post hívta fel a figyelmünket arra, hogy nem mindenki igazodott az aktuális trendekhez, éa többen is inkább valami szokatlant, nem oda illőt vagy a saját stílusához passzolót választak a közkedvelt köldökig felsliccelt és áttetsző darabok helyett.

Kattintsatok a galériára, és nézzétek meg, hogy mire cserélte le a klasszikus estélyit Marion Cotillard vagy Rossy de Palma, a hajtás után pedig lecsekkolhatjátok, hogy milyen cuccokat pakolt be a bőröndbe a Coachelláról Cannes-ba siető Vajnáné!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tündérlábakat varázsol az új neccharisnya trend

Menő/Ciki

Adamek Alma 2017. május 23., kedd 08:09

Lirika Matoshi agyszüleménye a sellőpikkelyes harisnyákat váltja a sorban.

Míg tavaly a sellőpikkelyes harisnyanadrág volt divatban, addig idén a kövekkel kirakott-és hímzett neccharisnya a sláger, ami érezhetően méltó vetélytársa lehet a fesztiválszezonban a szintén népszerű seggcsillámnak.

Spring tights and pretty pictures of @anaiskanaisk • @annikawhite @aliciamariecampbell @monikawajda87_ #madeinnyc #lirikamatoshi

Una publicación compartida de Lirika Matoshi (@lirika.matoshi) el

Távolról sincs vége, olvasson még »
138 szavazat 224 szavazat

Recepciósok titkai: 6 érdekesség a pult túloldaláról

mimi 2017. május 22., hétfő 18:57

Túlfoglalt hotelek, kifizetetlen minibár-számlák, kuponnal érkezőknek fenntartott béna szobák, megszívatott bunkó vendégek – egy amerikai recepciós kitálal.

A hotelek világa tele van hasznos praktikákkal és piszkos kis titkokkal. Utóbbiak többsége általában szakmán belül marad, de vannak, akik szívesen mesélnek róluk. Az alábbiakat például Jacob Tomsky árulta el a Mentalflossnak. Tomsky évtizedek óta hotelekben dolgozik, a ranglétra legalján kezdte, onnan egy menő New York-i szálloda recepciójáig küzdötte fel magát. Annyira szereti a hotelek titkait szellőztetni, hogy könyvet is írt már róluk. Most a hat legérdekesebb kulisszatitkot mutatjuk meg tőle a túlfoglalt szállodáktól a rugalmasan kezelt minibár-számlákig.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kinek áll jobban: cannes-i különkiadás

Adamek Alma 2017. május 22., hétfő 17:52

Emily Ratajkowski elirigyelte Bella Hadid tavalyi ruháját, miközben a modell Ratajkowskinak öltözött.

A múltheti, ezüstruhás szavazás után egy rendhagyó Cannes-i különkiadással jelentkezik a ‘Kinek áll jobban' rovat, mivel Bella Hadid és Emily Ratajkowski sikeresen egymásnak öltöztek a gála vörös szőnyegén. A hajtás után mutatjuk a zavaros összeöltözést!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nincs többé bokorba szarás a Hajógyárin!

Juhász Edina 2017. május 22., hétfő 16:01

Fellélegezhetnek a bokrok a Hajógyári-szigeten, ünnepélyesen átadták a nyilvános illemhelyet.

Annyi meghívót kap egy szerkesztőség egy nap, hogy igazán nehéz kiválasztani közülük, hogy melyik az az esemény, aminek az olvasók is örülnének és valóban érdekfeszítő, de legalábbis hasznos dologról szól. Most megérkezett az levél, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, és egyébként is, ünnepélyes budiátadón még sosem jártunk. Igen, a hajtás után egy nyilvános illemhelyátadásról olvashatsz!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Íme a Billboard Music Awards legemlékezetesebb szettjei!

Adamek Alma 2017. május 22., hétfő 14:11

Cher Medveczky Ilonának öltözött, de egyébként sem volt ciki melltartóban és átlátszóban menni.

Míg az A-listás hírességek java a cannes-i filmfesztiválon mulat, azalatt vasárnap lezavarták a Billboard Music Awardsot Las Vegasban. A rangos zenei díjátadón a nemrég megtartott MTV Movie & TV Awardshoz hasonlóan nem kellett olyan szigorúan venni a dress code-ot, ezért jó pár híresség inkább a magamutogatás, mint az elegancia mellett döntött a ruhaválasztásnál.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mutatjuk a szezon legdrágább fürdőruháit!

Adamek Alma 2017. május 21., vasárnap 15:03

Az olyan luxusmárkák, mint a Dolce & Gabbana, a Gucci vagy a Moschino akár 100-150 ezer forintot is elkérnek egy darabért.

Többen is rácsodálkoztak a Moschino és az ötödik évfordulóját ünneplő Candy Crush Saga nevű mobilos játék közös kapszulakollekciójának áraira, mivel az olasz divatház 300 dollárt, körülbelül 85 ezer forintot kér egy egyrészes fürdőruháért, ami egyébként jól passzol a tervező ellentmondásos gyógyszeres vonalához.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 ... 439

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés