OFFLINE

Mákevés és köpölyözés a Vegetáriánus Fesztiválon

2007. augusztus 27., hétfő 10:35Sem a bio, sem a vegetariánus étrendet nem próbáltuk még komolyabban, mert túlságosan el vagyunk kényeztetve, és valószínűleg a fantáziánk is gyenge, mert mindig meglepődünk, mennyi mindennel lehet helyettesíteni az állati eredetű ételeket. Hogy az élethez valószínűleg tényleg nem feltétlenül szükséges a sok finom husi, arra nekünk Kőbán Rita a legnagyobbb bizonyíték. További lelkes vegák és érdekes kaják a tizenegyedik Vegetáriánus Fesztiválról itt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

  • 2007.08.27 19:10:12Riti

    28 évemből 20-at hús nélkül töltöttem, töltök. Bátran ajánlhatom, nekem nagyon bevált. Én egyszerűen csak nem szeretem a húst. Persze imádom az állatokat, ezért sem menne talán, de nem ez az oka. Az ételek pedig, amiket ehetek, rengeteg. Emellett egészséges vagyok, nincs baj sem a bőrömmel, sem a hajammal...

    Sajnos az emberk azt hiszik, a vegák nyúzottak, állandóan fáradtak, soványak. Egy barátom atléta, kitűnő a kondija, s természetesen vega. 8)

    Csak próbáljátok ki! Rántott dolgokat felejtsétek el, mert uncsi és kiábrándító.

  • 2007.08.28 11:29:06Pandúr

    Én évekig kínlódtam az emésztésemmel és ebből adódóan a súlyommal is. Egy évvel ezelőtt gondoltam arra, hogy mivel egyébként sem vagyok húsimádó, elhagyom a húsokat ez étrendemból! 1hónap után éreztem a pozitív változást és 3 hónapon belül az emésztésem is sokkal jobb lett és a súlyom is megindult lefelé! Mára már mondhatom, hogy remekül érzem magam 32 évesen úgy érzem, hogy sosem voltam ilyen jó formában! Én a laktovegán étrend mellett döntöttem, mert a tejtermékeket nagyon szeretem! Nekem így is bevált a dolog!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta