LÁJFHEKK

Vásároljon, ha úgyis esik az eső - A hét ajánlatai

Tuna Judit 2012. május 8., kedd 10:44

Sajnos nem ez a hét lesz, amikor degeszre tömheti a hűtőjét mindenféle akciós finomsággal! Az Auchanban és a Corában csak elvétve van egy-két jó ajánlat. Ha már úgyis szakad az eső, nyomtassa ki a táblázatunkat, és indulhat megvásárolni a kiválasztott termékeket.

Megnéztük, mit bírnak az alumínium fóliák

Tuna Judit 2012. május 7., hétfő 10:55

Nagyjából egy hónapja írtunk a műanyag fóliákról: akkor tett ígéretünkhöz híven most körbejárjuk az alumíniumfóliákat. Nincs olyan háztartás, amelyben ne találnánk legalább egy tekercsnyit: sokan szeretik eltenni az ételt hűtőbe, spájzba, és van, aki rendszeresen ebbe göngyöli például a magával vitt uzsonnáját. Beszereztünk hát néhány olcsóbb, drágább, népszerűbb és ritkábban vásárolt fóliát, hogy megnézzük, melyiket érdemes rendszeresen vásárolni. Vizsgálódásunk elsősorban a termékek használhatóságára, kezelhetőségére és árára koncentrálódott.

stockfresh 79811 tray-of-jacket-potatoes-wrapped-in-foil sizeM

Kínaiak egymás ellen: Asia Center vs. China Mart

Tuna Judit 2012. május 6., vasárnap 17:19

Rég kíváncsiak voltunk rá, valóban megéri-e ilyen benzinárak mellett kiautózni az Asia Centerbe, és mivel mostanában nyílt meg a közelében egy új, hasonló profilú bevásárlóközpont, úgy döntöttünk, egyszerre mindkettőt megnézzük. A China Martot eddig csak plakátról ismertük, és mivel csak annyit tudtunk, hogy az Asia Center is valahol a Szentmihályi úton van, alaposan meglepődtünk, mikor kiderült, hogy az új kínai bevásárlóközpont egyenesen a konkurencia szájába nyitotta meg üzleteit.

IMAG3718

Ingyen van a csokoládé az Auchanban?

Tuna Judit 2012. május 6., vasárnap 08:09

Az Auchanban akciósak a csokoládék, az árakat viszont nem sikerült kiírniuk sehova. Elképzelhető, hogy ingyen vihetőek?

IMAG3738
Távolról sincs vége, olvasson még »

A házi gyanta a legolcsóbb, és még hatékony is

Tuna Judit 2012. május 5., szombat 06:10

Közeledik a strandidő, és előkerülnek a minik is a szekrényből, rosszabb esetben a szőr is a nadrág alól. És mi van, ha ez éppen akkor történik amikor már nem maradt elég pénz a kozmetikusra, a hideggyanta szintén nagyon drága, viszont a farmerhez már meleg van? Olyankor jöhetnek a házilagos módszerek.

stockfresh 972523 sugaring-epilation sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Szupermarketekben még tényleg olcsóbb a nagyobb

Tuna Judit 2012. május 2., szerda 14:17

A kisebb áruházakban valóban érdemes a nagy kiszerelést venni, mert az az olcsóbb, de a hiperek túlárazós trükkje is rendben van fogyasztóvédelmileg. Ha eddig nem tette volna, ezentúl mindig olvassa el gondosan az árcédulát. Igen, a lényeg az az apróbetűs ár/mennyiség mérőszám.

Miután a múltkor feltérképeztük, milyen trükkel veszik rá a hipermarketek a vásárlót arra, hogy drágábban vásárolja meg ugyanazt, körülnéztünk a szupermarketekben és a drogériákban is. Mint kiderült, ők nem trükköznek: itt tényleg a nagyobb az olcsóbb.

stockfresh 82765 woman-pushing-trolley-along-supermarket-aisle s
Távolról sincs vége, olvasson még »

269 forint a kristálycukor - A hét ajánlatai

Tuna Judit 2012. április 30., hétfő 10:15

A héten két hiperben is 269 forint a kristálycukor! Jó áron vannak a fagyasztott ételek és a tőkehúsok is: sajttal töltött pulykamell érme 694forint/900g, sertéslapocka 999forint/kg. Ne feledje, május elseje után is tartanak az akciók!

Távolról sincs vége, olvasson még »

100 forintba se kerül a saját gyártású háziszappan

Tuna Judit 2012. április 29., vasárnap 11:31

Kilencvenöt forintból és tizenöt perc ráfordítással lehet elkészíteni a háziszappant – ami nemcsak tisztálkodásra használható, de ruhák tisztítására is ideális mosószer.

A Creativiky műhelyében, jártunk hogy megtanuljunk szappant készíteni és megmutathassuk önöknek is!

stockfresh 1058897 handmade-soap-and-brush sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Milyen a jó intim mosakodó gél?

Tuna Judit 2012. április 28., szombat 20:15

Az már idestova közhely, hogy a nők az intim tájékon savasak . De hogy miért, azt bizony kevesen tudják: a kórokozók elleni védekezés miatt van ez így. Mindenki tudja, hogy a nők esetében a végbél nyílása nagyon közel van a hüvely nyílásához. Márpedig az előbbi telis-tele van kórokozókkal. Ráadásul olyanokkal, amik komoly bajokat is okozhatnának, ha elszaporodnának... Ez azonban nem megy olyan egyszerűen, hiszen gátolja a hüvely, és annak váladéka. Hogy ezt pontosabban megértsük, tudni kell, hogy minden mikroorganizmus csak megfelelő feltételek mellett képes élni, fejlődni, növekedni, szaporodni. Ez általában egy szűk hőmérséklet-tartomány, bizonyos nedvességtartalom, és adott kémiai környezet mellett lehetséges. Minden egysejtűnek megvan a maga ideális környezete, és ha máshová kerül, bizony elpusztul, vagy legalábbis vegetál.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hajgöndörítő, amit nem teszteltek Bambin

Tuna Judit 2012. április 27., péntek 08:48

A minap drogériákat mustráztam és benéztem a drogerie marktba is, ahol megpróbáltam találni egy jó kis hajgöndörítőt. A Naked Body Care terméke volt az első amin megakadt a szemem. Hogy miért? Mert a cég logója fölött ez olvasható: 97% natural.

IMAG3605
Távolról sincs vége, olvasson még »

A filteres gyógytea pénzkidobás

Tuna Judit 2012. április 25., szerda 19:16

Vannak gyógynövények, melyekből hideg áztatással lehet kinyerni a hatóanyagot, másokat forrázással kell elkészíteni. A filteres teákban sokszor mégis olyan, össze nem férhető keverékek vannak, amelyek alkotóelemeit egymással ellentétes módon kellene elkészíteni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Leszámolás a szőrrel: 6 hideggyantát próbáltunk

Tuna Judit 2012. április 24., kedd 19:19

Eléggé kétkedve álltam a gyanták teszteléséhez, mert utoljára tinikoromban próbáltam eltüntetni velük a szőrömet – nem sok sikerrel. Persze, azóta eltelt minimum 15 év, és nyilván fejlődtek ezek a termékek is, ezért a Dívány csapata összeállt, és kipróbáltuk, hogy melyik a legjobb hideggyanta a piacon. Minden gyantát kipróbáltunk erős, gyenge, hosszú és félhosszú szőrszálakon, érzékeny és nem érzékeny bőrön.

RDA 3454
Távolról sincs vége, olvasson még »

Készítse el saját fogkrémét!

Tuna Judit 2012. április 23., hétfő 16:38

Finomra őrölt dörzsanyagok és gyógynövények: ezek a saját készítésű fogkrém leglényegesebb elemei. Csak habzani nem fog, viszont minden eleme természetes.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jól vizsgáztak a bankok ügyfélszolgálatai

Tuna Judit 2012. április 22., vasárnap 19:33

Öt nagy bankot teszteltünk, arra voltunk kíváncsiak, első látásra milyen az internetes felületük, könnyen megtalálható-e a telefonos ügyintézés száma; milyen a telefonos ügyintézés, mennyi időt kell várakozni, míg egy ügyfélszolgálatos felveszi a kagylót, mennyire udvarias, és lehet-e tőle választ kapni a bennünket érdeklő kérdésre. Az öt bank közül az FHB ügyfélszolgálata volt a leggyorsabb, a K&H-é a legtürelmesebb, az OTP-é a legidegesítőbb.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jó áron van a tőkehús - A hét ajánlatai egyben

Tuna Judit 2012. április 22., vasárnap 14:08

A múlt heti ajánlatokat sajnos nem tudták felülmúlni a hiperek, az egyetlen, amiből érdemes többet venni, a tőkehús: a sertéstarja 999 forint/kg, pecsenye csirkecomb farrésszel 499 forint/kg. A Tescóban és az Auchanban megint nagyobb a kínálat, mint a Sparban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megkerestük a tökéletes habspray-t

Tuna Judit 2012. április 18., szerda 11:24

A tejszínhab a csokitortának, a gyümölcssalátának, de még a kávénak is fontos kelléke, és mivel macerás házilag készíteni, sokan a flakonos habspray mellett döntenek. A kínálat óriási, mi kilenc különböző flakonos tejszínhabot próbáltunk ki szerkesztőségi vaktesztünkön, hogy segítsünk a választásban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vigyázzon, a gazdaságosabb kiszerelés nem mindig olcsóbb!

Tuna Judit 2012. április 16., hétfő 13:51

Ha ön vásárláskor hajlamos a nagyobb kiszerelést választani, mert úgy gondolja, így olcsóbban jön ki, figyeljen oda jobban az árcédula bal alsó sarkára! Az áruházak és a gyártók ugyanis szívesen élnek vissza a vásárlók eme beidegződésével, és adják jóval drágábban az olcsóbbnak vélt kiszerelést. Most a három nagy hipermarketben, a Corában, az Auchanban és a Tescoban kerestünk és találtunk ilyen trükkös árazású termékeket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így spóroljon az üzemanyagon

Tuna Judit 2012. április 15., vasárnap 18:46

Korábban már írtunk a téli autózás alapszabályairól. Közeleg a tavasz, és ilyenkor sokan vesszük elő autónkat a garázsból. Minthogy a benzin ára az utóbbi egy-két hónapban jelentősen növekedett, most különösen érdemes bevetni a benzintakarékos trükköket és vezetési technikákat.

stockfresh 594791 fuel-indicator-of-a-car sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Olcsó a marhahús és az eper - A hét ajánlatai egyben

Tuna Judit 2012. április 15., vasárnap 09:19

Ezen a héten nem erőltették meg magukat a hiperek, egyáltalán nem bővelkednek akciós ajánlatokban. Amit érdemes beszerezni az a sajt, marhahús és eper és várni hátha a jövő héten több terméket kínálnak olcsóbban. Egy jó hír viszont van, végre a Spar összekapta magát és nem a mezőny végén kullog.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kipróbáltuk, mit bírnak a tisztasági betétek

Tuna Judit 2012. április 14., szombat 18:27

Rengeteg tisztasági betét van a piacon: szárnyas, illatos, szárny nélküli, illatmentes, fekete, fehér, tangaformájú és még sorolhatnánk. Olyan viszont, amelyik jól funkcionál, olcsó, és kellemes a viselete is, nem fordul elő minden drogériában. A Dívány csapata kilencfélét szemlézett, hogy megtalálja a legjobbat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Készítse el saját mosószerét, megéri

Tuna Judit 2012. április 9., hétfő 09:19

Egyre drágábbak a folyékony mosószerek, így van, aki felvizezi, van aki kevesebbet használ a megszokottnál. A házilag készült mosószer nemcsak olcsó, de működik iszéssel, van, aki az előírtnál kevesebbet használva próbál spórolni velük. Ezek is jó ötletek, de van még olyan olcsóbb és környezetkímélőbb megoldás, amit bevethet.

stockfresh 515153 preparation-for-washing sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem is olyan drága a Body Shop

Tuna Judit 2012. április 7., szombat 09:55

Megnyitotta első magyarországi márkaboltját Budapesten az angol The Body Shop kizárólagos hazai képviselete az Aréna Plaza bevásárlóközpontban. A jó hír: a hasonló profilú boltok mezőnyében nem is tűnik olyan drágának, úgyhogy akinek fontos, hogy community trade alapanyagokból, környezettudatos módon készült, állatokon nem tesztelt termékeket vásároljon, annak itt a lehetőség váltani.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rákkeltő anyaggal szennyezett biotojásokat találtak Németországban

Divany.hu 2012. április 6., péntek 20:16

A PCB-vel szennyezett tojások március végén kerültek forgalomba Németország területén, a fogyasztóvédelem visszavonta őket az üzletekből. A poliklórbifenil (PCB) többek között: mérgező, rákkeltő, mutagén és allergén. A minisztérium szóvivője nem kívánta megnevezni, hogy pontosan honnan származnak a tojások, de az biztos, hogy mindegyik a legnagyobb megengedett határérték hatszorosát tartalmazta.

egg1
Távolról sincs vége, olvasson még »

Ha teheti, igyon házi tejet

Tuna Judit 2012. április 6., péntek 09:52

A szervezet tápanyag- és vitaminszükséglete elengedhetetlenné teszi a tej fogyasztását. Nem elhanyagolható a tej ásványi anyag tartalma sem, például a kalcium, ami építőköve a csontvázunknak. A tej különösen gyermekkorban kell a szervezet fejlődéséhez, de felnőttkorban is fontos az egészség megőrzéséhez.

tk3s 30816
Távolról sincs vége, olvasson még »

Házikölnitől kevésbé lesz büdös Húsvétkor

Tuna Judit 2012. április 3., kedd 06:52

Sok nő inkább elbujdokol a világ elől, csak hogy ne kelljen az egymásra fújt pacsuliktól és parfümöktől bűzölögve töltenie a Húsvétot. Adunk pár tippet, hogyan tud felkészülni, hogy idén ne csak egy rossz emlék legyen a tavasz köszöntése, és akár bátran otthon is maradhat, várva az ilyenkor elmaradhatatlan férfilátogatókat.

stockfresh 672674 spa sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »
1 ... 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125

Blogok, amiket olvasunk

STÍLER 6 ruhadarab, ami tiltólistás az irodában

Minden munkahelynek más dress code-ja van, és általában rugalmasak a határok. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármit felvehetünk. Legalábbis akkor nem, ha szeretnénk karriert építeni.

SZEMPONT 10 dolog, amiért óvatosan a népmesékkel

Elérkezett az ideje kimondani, hogy a népmesék már nem alkalmasak, vagy önmagukban nem alkalmasak arra, hogy pozitív, adaptív világképet közvetítsenek.

ESKÜVŐ Így néz ki egy 1,7 MILLIÁRD forintos esküvő

Egymillió fehér virág, többméter magas esküvői torta, a márványpadlóba arannyal gravírozott monogram.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés