#ÉLETEM

Hány kalóriát égethetünk el a kertészkedéssel?

2017. július 8., szombat 15:00

Egy óra növényültetés alatt egy sajtburgernyi kalóriamennyiséget égetünk el. De milyen edzésnek felel meg, ha felássuk a kertet? És hány sört ér meg egy órányi favágás? Az Út a Kerthez blog szemléletes infografikája többek között ezekre a kérdésekre válaszol.

Kertészkedni csodás dolog, még akkor is, ha csak egy erkélyen űzzük. ráadásul a testet is alaposan megdolgoztatja. De pontosan hány kalóriát tudunk elégetni a különböző kerti munkákkal? Erre válaszol egy szemléletes infografikában az Út a Kerthez blog. Jó bogarászsát és kertészkedést kívánunk!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta