#ÉLETEM

Erről olvastak legszívesebben az idén

2013. december 31., kedd 15:47

Kíváncsiak voltunk, idén mire kattintottak, kedves olvasók, hátha kiderül, mi az a téma, amit fájón elhanyagolunk, és mi az, amit már annyira unnak, hogy sikítva dobják el az egeret, ha ránéznek.

Itt van mindjárt a fogyókúra és a jó külső kérdése. Naná, hogy egy ilyen cikk végzett az élen. Ebben tanácsokat adtunk Lórincz Olivér mesteredző segítségével, melyek azok a hasizomgyakorlatok, amiket érdemes csinálni, ha olyan hasat akarna, mint mondjuk egyik szerzőnké, Bánkúti Gabrielláé. Persze azt is végigvettük, mik azok a gyakorlatok, amikkel tök felesleges szenvedni, mert nem lesz tőlük kockás hasuk.

Azért kiemelnénk a legrosszabb hírt: „A közhiedelemmel ellentétben lapos és kidolgozott hashoz a felülések, és más hasizomerősítő gyakorlatok csak kis mértékben járulnak hozzá. Ellentétben az izomépítéssel, a fogyás nem onnan történik, amelyik izomcsoportot dolgoztatjuk!". Jó bejglizést!

Önök nagyon szerettek olvasni a gyereknevelésről. Sokan, nagyon sokan kattintottak arra a cikkünkre, mely arra keresi a választ, hogy mit mondjuk a gyereknek, hogy ne omoljon teljesen össze lelkileg egy kiadós leszúrás után. Ebben Cziglán Karolina pszichológus volt a segítségünkre, aki összegyűjtött pár mondatot, amit ha sikerül rutinszerűen alkalmazni, már könnyebb lesz az együttélés.

Heves vita alakult ki egy másik gyereknevelős cikkünk nyomán, mely arra kereste a választ, melyik az a 10 mondat, amit sose mondjuk egy gyereknek, ezek ugyanis nagyon mélyre tudnak menni. Tegye fel a kezét, aki sosem hallotta a következő mondatokat "Én mindent megteszek érted, cserébe pedig nem kapok tőled semmit!", vagy "Pont olyan vagy, mint anyád/apád!" esetleg "Nagyot csalódtam benned!" - biztos vagyok benne, hogy sokan még a hangsúlyt is fel tudják idézni, amellyel a fejükhöz vágták a fentieket.

Negyedik helyen egy, a menstruációról szóló cikkünk végzett, melynek sikere nagyon meglepett bennünket. Eszerint sokan unják vagy nem szeretik a tampont, illetve szívesen kipróbálnának valami mást. Ebben a cikkben ugyanis egy eldobható menstruációs kelyhet mutattunk be, melyet jó áron lehet beszerezni, és a tesztelők szerint is megfelelő alternatívája lehet a tamponnak.

A véres részletek után a kullancseltávolítás nehézségeibe is engedtünk bepillantást, információgazdag cikkünkben leírtuk, hogy mi az, ahogy semmiképpen nem érdemes próbálkozni, rávilágitottunk a leggyakoribb tévhitekre, és még azt is megmutattuk, milyen veszélyek leselkednek azokra, akiket megcsíp egy kullancs.

Önök szerencsére szeretik a tesztjeinket, a legjobban mégis a naptej kérdésében szerettek elmélyedni. Cikkünkben arra kerestük a választ, hogy mely naptejeket érdemes venni, és az is kiderült, hogy a mocsok drága és az olcsó gyakran ugyanazt tudja.

A naptejek után Jennifer Lawrence színésznő szettje csigázta fel az olvasókat, akinek a SAG-díjátadón szakadt le a ruhája. Vagy nem. A furcsa esetről két közlemény is napvilágot látott ugyanis, az első szerint elszakadt Lawrence szoknyája, ám a B verzió szerint nem is történt ilyen, hanem a ruha tervezői koncepciója volt, hogy egyszerűen szétnyílt. A hacukát egyébként Raf Simons tervezte, és a Dior egyik estélyije volt.

Az egykor ordítva kommunikáló Csernus doktor új könyvének megjelenése kapcsán adott interjút a Díványnak. Az olvasók kíváncsiak voltak, mi lesz az Y-generációval, hogyan tudunk elszakadni a szüleinktől és felnőni, illetve, hogy milyen hibákat követett el ő maga a saját párkapcsolatában.

A mélyelemzés után utánajártunk hol érdemes a havi kozmetikum-takarítószer-smink bevásárlást elvégezni. Megnéztük, vajon a DM, a Rossmann vagy a Müller a legolcsóbb, keseregtünk egy kicsit azon, miért csak a nagy német hálózatok jönnek be hozzánk, és persze számos termék árát kielemezve kiderítettük, hogy mégis melyik céget érdemes választani.

Végül pedig megírtuk, hogy melyek azok a tények, melyeket nem tudott az alvásról. Ha kíváncsi rá, tényleg  duplán számít-e az éjfél előtti alvás, vagy hogy tényleg 8 óra pihenésre van-e szüksége, akkor olvassa el a cikkünket. Akár elalvás előtt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta