Katalin hercegné megtörte a csendet: visszatér egy eseményen, kezeléséről is beszélt

katalin hercegné
Olvasási idő kb. 2 perc

Betegsége óta először mutatkozik nyilvánosan a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné.

Hosszú idő után hétvégén mutatkozik majd először nyilvánosan Katalin hercegné. Mint mondta, nincs még teljesen jól. 

A walesi hercegnő még nem teljesen egészséges, vannak jobb és rosszabb napjai, azonban a hétvégén egy nyilvános eljegyzésen is megjelenik majd a SkyNews híre szerint. 

Katalin hercegné bejelentette: visszatér a nyilvánosság elé
Katalin hercegné bejelentette: visszatér a nyilvánosság eléLeon Neal / Getty Images Hungary

Katalin hercegné visszatér a nyilvánosság elé

Azóta, hogy rákot diagnosztizáltak nála és kemoterápián esett át, a hercegné nem vállalt nyilvános feladatot. Az egész világ hosszasan spekulált állapotáról, míg a palota rászánta magát a nyilatkozatra. 

"Ez természetesen óriási sokként ért, Vilmos és én mindent megtettünk, hogy magánemberekként feldolgozzuk és kezeljük ezt, családunk érdekében – nyilatkozta akkoriban, majd hosszú időre ismét a háttérbe vonult. Az elmúlt percekben közölt nyilatkozat szerint azonban már halad előre a gyógyulás útján. 

A rosszabb napokon gyengének, fáradtnak érzem magam. Azokon a napokon, amikor jól vagyok, öröm bekapcsolódni az iskolai életbe, személyes időt tölteni azokkal a dolgokkal, amik energiát és pozitivitást adnak, valamit elkezdeni kicsit otthonról dolgozni – mondta el. 

Katalin nyilatkozatában megerősítette, hogy holnap részt vesz egy eljegyzésen, majd a Trooping the Clolur nevű eseményen is családjával együtt Londonban, a király születésnapi felvonulásán. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a közfeladatokhoz is visszatérne. 

"Remélem, a nyár folyamán csatlakozhatok néhány nyilvános elfoglaltsághoz, de annak tudatában, hogy még nem teljes az erőm" – tette hozzá a fentiekhez a hercegné

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye.

Regisztrálj az ingyenes rendezvényre!

hirdetés

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek