Forgasd magad csillámporba! Sminktippek, amelyeket csak ilyenkor mersz bedobni!

GettyImages-1352459863

Minden évben egyszer jön el, és egy ciklus lezárásaként ünnepeljük, mi az? Nem, nem a szülinapod!

A helyes válasz a kérdésre természetesen a szilveszter, amit éppen ma ünneplünk, és ha minden jól megy, az év legnagyobb bulija ezen a napon jön el. Milyen kár, hogy a hideg napokra esik az ünnep, ugye? Nem baj, ne aggódj, csak csillogj, mintha te lennél a buli legnagyobb sztárja!

Összegyűjtöttünk neked néhány tippet, hogy hogyan érd el, hogy te legyél a buli legnagyobb üdvöskéje, lásd őket alább. 

GettyImages-503534784
Tijana87 / Getty Images Hungary

Vörös ajkak

A piros rúzs ilyenkor talán az egyik legjobb választás a nőiességed hangsúlyozására, és az is lehet, hogy végül nem egyedül térsz haza a buliból. Túl elcsépelt?

Itt egy másik tipp: bár általában nem javasolják a szem és az ajak együttes hangsúlyozását, ez az ünnep abszolút kivétel! Csak légy óvatos, nehogy közönségesnek tűnj!

GettyImages-853640936
Rosdiana Ciaravolo / Getty Images Hungary

Forgasd magad csillámporba!

Te vagy a fények, csillogás, és a csillámpónik legnagyobb rajongója egyben? Nos, a szilvesztert neked találták ki! Szerezz be egy kis csillámport, egy pigmentragasztót, használd őket a szemhéjaidon, és kész a csoda! Az egyik legjobb választás ilyenkor az arany, de ha nem passzol a ruhádhoz, válaszd az ezüstös, hidegebb színeket!

Megkönnyítheti a helyzetedet, hogy manapság már nagyon könnyű hozzájutni különböző sminküzletekben csillámporos szemhéjpúderekhez, amelyek kissé megkönnyítik a dolgodat.

GettyImages-509507648
Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

Csak aztán a buli végén ne úgy fess, mint Elle Fanning a fenti képen, aki inkább úgy néz ki, mintha hajnal kettőkor csillámporba hempergett volna. Na de nézzük tovább!

GettyImages-1187042568
Amy Sussman / Getty Images Hungary

Legyél te a buli királynője!

Ha ilyen vagy ehhez hasonló ruhát találsz a partira, nincs szükséged különösebb feltűnésre, mert a ruha önmagában ellopja a show-t, szóval ehhez nagyjából azt teszel fel, amit akarsz, de ha ránk hallgatsz, fekete szemceruzát biztosan használsz, és ha nagyon oda akarod tenni magad, sőt, pepecselni is akad egy kis időd, kedved vagy energiád, akkor a füstös smink tuti befutó!

GettyImages-1347211445
Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Vagy egyszerűen csak legyél önmagad!

Nos, valószínűleg azért elcsépelt a „Légy önmagad!”, mindenki kedvenc mondása, mert jó, ha önazonos maradsz. Nagyot legalábbis nem hibázhatsz, ahogy ezt Emma Watson sem tette az Earth Prize átadóján 2021-ben. Kivéve, ha zsíros hajjal, mackónadrágban jelensz meg az év buliján, de ilyet sosem tennél, ugye? Reméljük, nem, de bárhogy is, a Dívány szerkesztősége egy emberként kíván neked egy sokkal boldogabb, szebb, és felhőtlenebb évet 2021 után!

GettyImages-1345564675
blackCAT / Getty Images Hungary
Oszd meg másokkal is!
Mustra